MasterChef: O Σταμάτης Κωβαίος επέστρεψε στο διαγωνισμό και δεν τον αναγνωρίσαμε!
Media

MasterChef: O Σταμάτης Κωβαίος επέστρεψε στο διαγωνισμό και δεν τον αναγνωρίσαμε!

MasterChef: Οι υποψήφιοι για αποχώρηση Άγγελος Τσιγκάκος, Νίκος Κόντος, Νικήτας Φιλιππάκης και Βαγγέλης Φυλακτάκης ήταν αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι απόθεμα δύναμης είχαν για να μη βρεθούν στη δύσκολη θέση της μαγειρικής μονομαχίας αντιγράφοντας όσο πιο πιστά μπορούν το ζητούμενο πιάτο.

Η δοκιμασία, ωστόσο, αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντιμετωπίσουν τα απρόοπτα, που συνέβησαν στην κουζίνα.

masterchefgr_331296640_1606963879772444_7858321453593166925_n-(1).jpg

Άλλωστε, η Δοκιμασία Αποχώρησης απαιτεί, εκτός από μεθοδικότητα και μαγειρική αντίληψη, ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Για κάποιους το πιάτο αντιγραφής ήταν τελικά πολύ δύσκολο για να το φέρουν εις πέρας.

Ο Νίκος Κόντος είχε την χειρότερη προσπάθεια κι έπρεπε να μονομαχήσει με έναν παλαιότερο παίκτη

Ο μάγειρας, που διεκδικεί την είσοδο του στο MasterChef 2023, θέλει πολύ να επιστρέψει, αφού πιστεύει ότι έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σταμάτη Κωβαίο!

Ο παίκτης επέστρεψε 4 χρόνια μετά και δεν τον αναγνωρίσαμε. Ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την μαγειρική μονομαχία.

«Δεν είδα ποτέ την αποχώρησή μου γιατί όχι απλά μου στοίχισε. Έκανα πάρα πολύ καιρό να φτιάξω στο μυαλό μου, αν έκανα καλά που έφυγα. Υπήρχαν πράγματα που μαθεύτηκαν ότι ήμουν ο κακός της υπόθεσης έξω. Όλα μαζί συσσωρεύτηκαν… Κατέληξα ότι έκανα μεγάλη μ…α που έφυγα. Έχω μηδενίσει τα κοντέρ, όσον αφορά την παλιά μου συμμετοχή στο MasterChef. Είναι σαν να μπαίνω πρώτη φορά» είπε ο Σταμάτης Κωβαίος
Δες το βίντεο του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved