Survivor All Star: O Σπύρος Μαρτίκας συμπληρώνει την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση
Media

Survivor All Star: O Σπύρος Μαρτίκας συμπληρώνει την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Survivor All Star: Ένας ακόμη αγώνας ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι εκείνος που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του.

To βράδυ της Τρίτης (14-02) η ομάδα των Μαχητών πήρε την τρίτη ασυλία οπότε οι κόκκινοι μπήκαν στη διαδικασία ψηφοφορίας. Ο Σπύρος Μαρτίκας έλαβε 6 ψήφους, ο Κώστας 3 και ο Χανταμπάκης 1.

Οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι οι: Μελίνα Μεταξά, Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος και Σπύρος Μαρτίκας.

Πριν όμως από την ψηφοφορία είδαμε να δημιουργείται ένταση ανάμεσα στη Μελίνα Μεταξά και στους συμπαίκτες της καθώς προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την ψήφος τους προς το πρόσωπό της, μίλησαν για την περιπέτεια της υγείας της όσο εκείνη προσπαθούσε να τους εξηγήσει πως θα κάνει τα πάντα για να μείνει στο παιχνίδι.

Όμως το σημερινό επεισόδιο είχε και ένταση στην παραλία ανάμεσα στον Κρις Σταμούλη και τους συμπαίκτες του.

«Μια απορία που μου γεννήθηκε. Χθες με μία διαφορά 24 ωρών από την πρώτη ψηφοφορία όλοι διαπιστώσατε ότι η Μελίνα δεν είναι καλά κι έπρεπε να βγει. Γιατί στην πρώτη ψηφοφορία δεν κάνατε το ίδιο; Δεν σε πείραζε και σε πείραζε μετά από μία ημέρα; Ο γιατρός της είπε ότι θα κάτσει τρεις εβδομάδες», είπε ο Κρις Σταμούλης.

Στο πλευρό του τάχθηκε ο έτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως:

kris-(4).jpg

«Ο Κρις τους ξεβράκωσε λίγο. Η γυμνή αλήθεια. Κι εγώ πιστεύω ότι ήθελαν πρώτα να ψηφίσουν τον Χρήστο για να κλειδώσουν ένα άτομο κι αν έχαναν την δεύτερη ασυλία, να είχαν δεύτερες έξτρα επιλογές, που ήταν η Μελίνα».

Καβγά όμως είδαμε και στην αρένα ανάμεσα στον Σπύρο και τον Τάκη. Για να λέμε όμως και τα πράγματα όπως έγιναν ο Τάκης μάλλον μόνος του τσακώθηκε καθώς δεν αντάλλαξε κουβέντες με τον Σπύρο. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Τάκης έκανε μια λάθος κίνηση με τον Σπύρο να του το λέει με μια ατάκα που τον ενόχλησε. Η ατάκα του Σπύρου «Τάκη αγάπη μου δεν τα έβαλες σωστά, γύρνα πίσω», εκνεύρισε τον Τάκη και λίγο η κατάσταση ξέφυγε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved