Survivor All Star: Κόλαφος ο Αναγνωστόπουλος: «Πήγα ξυπόλητος στα αγκάθια. Ο Acun υποσχέθηκε ότι...»
Media

Survivor All Star: Κόλαφος ο Αναγνωστόπουλος: «Πήγα ξυπόλητος στα αγκάθια. Ο Acun υποσχέθηκε ότι...»

Survivor All Star: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν σήμερα (15/2) καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, Πρωινό μας

Ο ίδιος μίλησε για όλα και ήταν αρκετά σκληρός με τα σχόλια που έκανε για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Η γεύση που μου άφησε το Survivor ήταν πικρή», σημείωσε ο πρώην παίκτης.

«Το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017. Ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Με στεναχώρησε που έφυγα», είπε στη συνέχεια.

Για την ημέρα που ο Μπάρτζης αποκάλυψε το θέμα με τα κινητά είπε:

«Την ημέρα που έγινε το θέμα με το κινητό ήμασταν 3 ώρες στο συμβούλιο. Ζητήσαμε κάτι να φάμε γιατί κανονικά θα ήμασταν στην παραλία και θα μαγειρεύαμε.

anagnostopoulos1-(1).jpg

Μίλησα με τον Νίκο και μου είπε ότι θα το έλεγε στο συμβούλιο το θέμα με τα κινητά. Μου ζήτησε να μην το πω και θα το πει μόνος του. Ξεκίνησε το συμβούλιο σαν να μην τρέχει τίποτα. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να τρέμει, περιμέναμε κάτι να μας πουν και μας.

Εγώ δεν είδα κάποιον με κινητό. Αν δεν έχω αποδείξεις δεν μπορώ να σε διώξω από κάπου. Εκεί που ήταν τα κορίτσια με το κινητό δεν είχε σήμα.

Δεν διαφωνώ όποιος πιάσει κινητό να φύγει. Ήμουν ο μόνος που είχα ρωτήσει τον Ατζούν όταν ήρθε στην Ελλάδα και τελικά συμφωνήσαμε όλοι να φύγει όποιος το κάνει.

Την επόμενη μέρα έκανα ένα κιου που δεν έπαιξε, και είπα ότι πολλοί παίκτες χάρηκαν που έφυγε η Κατερίνα γιατί διεκδικούσε την πρωτιά.

Εμείς μέσα βλέπουμε ποιος είναι καλός και η Κατερίνα ήταν πολύ καλή παίκτρια κι ας μην είχε φέρει πόντους», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Μας μίλησε ο Ατζούν όταν ήρθε στην Ελλάδα, μας είπε θα είναι αυστηρά, θα, θα, θα, αντί να σκεφτώ κι εγώ ότι το θα το λένε οι πολιτικοί, δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά κι εγώ πήγα ξυπόλητος στα αγκάθια. Οι άλλοι πήγαν σαν αστακοί. Να μιλάμε κανονικά. Η υπομονή έχει όρια και η αξιοπρέπεια. Κάποιες φορές μπορούμε μέχρι ένα σημείο», είπε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved