Άγρια γη: Ο Άρης συντρίβεται απ’ την απαίτηση της Ελπίδας να εγκαταλείψει το κτήμα - Sneak preview
Media

Άγρια γη: Ο Άρης συντρίβεται απ’ την απαίτηση της Ελπίδας να εγκαταλείψει το κτήμα - Sneak preview

Άγρια γη: Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) συντρίβεται απ’ την απαίτηση της Ελπίδας (Π. Βιτετζάκη) να εγκαταλείψει το κτήμα.

Ενώ το θέμα του παιδιού της Εύας (Ε. Φαναριώτη) έχει αναστατώσει για τα καλά τη σχέση Μάνου (Θ. Πατριαρχέας) και Νάντιας (Α. Ανδρέοβιτς). Ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού) ζητά απ’ τη Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) να ξανασκεφτεί τον χωρισμό τους κι αυτό δείχνει να έχει μια πρώτη θετική ανταπόκριση.

Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Άρη την ύπαρξη του παιδιού και το δίλλημά του. Ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) προτείνει στον Άρη να πει όλη την αλήθεια στην Ελπίδα κι ο Άρης το κάνει. Η Ελπίδα συγκλονίζεται διαβάζοντας την ομολογία του Χρήστου (Ι. Σβιτάιλο) και κατηγορεί ευθέως την Όλγα (Ζ. Δούκα), κρύβοντάς της όμως τον ρόλο του Άρη.

agriagi-(5).PNG

Η Όλγα θορυβείται πολύ, χωρίς ωστόσο να υποψιάζεται ότι κι ο Ορέστης (Κ. Σόμμερ) είναι μέρος του σχεδίου της αποκάλυψής της. Η Ελπίδα αποφασίζει να βοηθήσει τον Άρη να μαθευτεί η αλήθεια, με τον όρο όμως, να φύγει μακριά της. Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) υποψιάζεται σοβαρά ότι η Ζωή (Κ. Κλαψινού) κάτι κρύβει κι εκείνη το καταλαβαίνει. Ο Μάνος ζητάει τεστ dna από την Εύα, ενώ η Όλγα αντιμετωπίζει έναν νέο, απρόσμενο κίνδυνο.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved