Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης στο φιλί της Μαριλούς
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης στο φιλί της Μαριλούς

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τα ξαδερφάκια γιορτάζουν τα γενέθλια του Τζώρτζη, ενώ η Καλλιόπη μπουστάρει τη Μαριλού να κάνει το… επόμενο βήμα.

Το ίδιο κάνει και η Χρύσα όμως, που αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της, με την ελπίδα να δει τον Τζώρτζη ευτυχισμένο στο πλάι της νέας του φίλης. Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τον Εγκέφαλο, που έχει αποφυλακιστεί, ενώ ο Σίμος και ο Πετράν προσπαθούν μάταια να μείνουν έξω από τα σχέδιά της.

platanos-(13).jpg

Την ίδια ώρα, η Σωσώ, που γλυκοκοιτάει τον Θύμιο, έχει το δικό της σχέδιο, για να τον βοηθήσει να τσιτσιρίσει κι άλλο την Καλλιόπη. Θα βρουν τρόπο τα Πλατανιωτάκια να φέρουν τον Εγκέφαλο στο χωριό ή θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα; Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης στο φιλί της Μαριλούς, που μόνο… φιλικό δεν είναι;

platanos-(6).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Σωσώ έχει στρώσει τους άντρες του πανδοχείου στη δουλειά και περνάει ζωή… χαρισάμενη στη νέα της θέση, μόνο που υπολογίζει χωρίς τη Σύλβια, που ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές της Φιλιώς, για να τη διώξει. Ο Τζώρτζης, με αφορμή τα γενέθλιά του, αποφασίζει να πάρει τη ζωή του αλλιώς, ενώ η Αγγέλα αποφασίζει να κοροϊδέψει τη Σύλβια, για να πάρει όλο το πανδοχείο στο όνομά της.

platanos-(12).jpg

Ο Παναγής προσπαθεί να πείσει την Κατερίνα πως μια παράνομη υιοθεσία δεν είναι η λύση στο πρόβλημά τους, ενώ η Χρύσα προσπαθεί να πείσει τον Κανέλλο ότι δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύει τον Τζώρτζη. Κι ενώ η νεολαία του Πλατάνου ετοιμάζεται να κάνει πάρτι, η Μάρμω μαθαίνει πως ο αδερφός του Βαγγέλα βγήκε από τη φυλακή και ετοιμάζεται να πάρει, επιτέλους, εκδίκηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved