My Style Rocks: Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το Gala με θέμα Disco Queen!
Media

My Style Rocks: Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το Gala με θέμα Disco Queen!

My Style Rocks: Μέρα Gala σήμερα, Πέμπτη 16/02, και οι διαγωνιζόμενες έχουν να παρουσιάσουν το look με το οποίο θα παραβρεθούν σε Disco Party. 

Ποια fashionista θα αναδειχθεί η Disco Queen του My Style Rocks αυτής της εβδομάδας;

Το gossip tv βρέθηκε στο γύρισμα και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά πώς γίνεται η προετοιμασία. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος επικρατούσε κέφι και χαρά τόσο από τις παίκτριες όσο και από την κριτική επιτροπή αλλά και την παρουσιάστρια.

Λαμπερές και πρωτότυπες είναι οι περισσότερες εμφανίσεις του σημερινού Gala που έχει disco διάθεση. Κάποιες αποφασίζουν να τολμήσουν περισσότερο ενώ κάποιες άλλες παραμένουν σε πιο ασφαλή μονοπάτια τα οποία όμως δεν έχουν αντίκρισμα στη βαθμολογία.

1676553106703-817968140-ad3ad947-my-style-rocks-(2).jpg

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να σηκωθεί από τη θέση της για να επέμβει στο look μίας fashionista ξεκινώντας από το μακιγιάζ. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν χάνει την ευκαιρία και παίρνει τη θέση της, βάζοντας επιτέλους το πολυπόθητο «5» που τόσο καιρό ζητάει από την επιτροπή!

1676553116095-388580026-3b20d5d3-my-style-rocks-(1).jpg

Οι προηγούμενες εμφανίσεις των fashionistas μαζί με τη βαθμολογία της σημερινής έχουν διαμορφώσει μία κατάταξη. Ποιες τρεις διαγωνιζόμενες θα βρεθούν ένα βήμα πριν από την αποχώρηση; Ποια θα παραμείνει σύμφωνα με την ψήφο των διαγωνιζόμενων και σε ποια θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία η κριτική επιτροπή;

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης βρίσκονται άραγε σε disco mood;

Δες αποκλειστικές backstage φωτογραφίες από το σημερινό Gala με θέμα Disco Queen που εξασφαλίσαμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved