Media

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε (16-02)

Survivor All Star: Μετά την νίκη των Κόκκινων στο έπαθλο επικοινωνίας, απόψε το βράδυ θα δούμε μια ακόμη αποχώρηση

To βράδυ της Τρίτης (14-02) η ομάδα των Μαχητών πήρε την τρίτη ασυλία οπότε οι κόκκινοι μπήκαν στη διαδικασία ψηφοφορίας. Ο Σπύρος Μαρτίκας έλαβε 6 ψήφους, ο Κώστας 3 και ο Χανταμπάκης 1.

Οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι οι: Μελίνα Μεταξά, Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος και Σπύρος Μαρτίκας. Σύμφωνα με τα spoilers, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη από το σημερινό επεισόδιο πρόκειται να αποχωρήσει ο Κρις Σταμούλης.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε ξεσπάσει κατά της ομάδας του που τον καταψήφισε καθώς την επόμενη μέρα σχεδόν όλοι ψήφισαν προς αποχώρηση τη Μελίνα Μεταξά.

«Μια απορία που μου γεννήθηκε. Χθες με μία διαφορά 24 ωρών από την πρώτη ψηφοφορία όλοι διαπιστώσατε ότι η Μελίνα δεν είναι καλά κι έπρεπε να βγει. Γιατί στην πρώτη ψηφοφορία δεν κάνατε το ίδιο; Δεν σε πείραζε και σε πείραζε μετά από μία ημέρα; Ο γιατρός της είπε ότι θα κάτσει τρεις εβδομάδες», είπε ο Κρις Σταμούλης.

Στο πλευρό του τάχθηκε ο έτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως:

«Ο Κρις τους ξεβράκωσε λίγο. Η γυμνή αλήθεια. Κι εγώ πιστεύω ότι ήθελαν πρώτα να ψηφίσουν τον Χρήστο για να κλειδώσουν ένα άτομο κι αν έχαναν την δεύτερη ασυλία, να είχαν δεύτερες έξτρα επιλογές, που ήταν η Μελίνα».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved