Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Εγκέφαλος οδηγείται στο σπίτι της Μάρμως για ανάκριση και τιμωρία
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Εγκέφαλος οδηγείται στο σπίτι της Μάρμως για ανάκριση και τιμωρία

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Σύλβια καλεί το πνεύμα της κοντέσας, που υποτίθεται ότι είναι θαμμένη στο ενετικό νεκροταφείο και η Αγγέλα με τη Βαλέρια τη δουλεύουν α λα ιταλικά, με σκοπό να αλλάξει χέρια η ιδιοκτησία του πανδοχείου το συντομότερο.

Ο Εγκέφαλος οδηγείται στο σπίτι της Μάρμως για ανάκριση και τιμωρία. Η Μάρμω θέλει να μάθει τα βαθύτερα αίτια του μίσους του για τον Πλάτανο και το άγνωστο παρελθόν της σχέσης του με τον Βαγγέλα.

platanos-(4).jpg

Την ίδια ώρα, ο Σίμος και o Πετράν φοβούνται πως ο αιχμάλωτος θα προβεί σε αποκαλύψεις που θα τους κάψουν και αποφασίζουν να τον ελευθερώσουν. Να τον ελευθερώσει θέλει και ο Χαρίλαος, όμως, που έρχεται στον Πλάτανο και απειλεί να σκοτώσει τον Τζώρτζη, αν δεν αφήσουν το αφεντικό του. Θα καταφέρει ο παπάς να σώσει την κατάσταση ή θα κάνει τα πράματα χειρότερα;

platanos-(10).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Τα ξαδερφάκια γιορτάζουν τα γενέθλια του Τζώρτζη, ενώ η Καλλιόπη μπουστάρει τη Μαριλού να κάνει το… επόμενο βήμα. Το ίδιο κάνει και η Χρύσα όμως, που αποφασίζει να κρατήσει το μυστικό της, με την ελπίδα να δει τον Τζώρτζη ευτυχισμένο στο πλάι της νέας του φίλης.

platanos-(1).jpg

Η Μάρμω είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τον Εγκέφαλο, που έχει αποφυλακιστεί, ενώ ο Σίμος και ο Πετράν προσπαθούν μάταια να μείνουν έξω από τα σχέδιά της. Την ίδια ώρα, η Σωσώ, που γλυκοκοιτάει τον Θύμιο, έχει το δικό της σχέδιο, για να τον βοηθήσει να τσιτσιρίσει κι άλλο την Καλλιόπη. Θα βρουν τρόπο τα Πλατανιωτάκια να φέρουν τον Εγκέφαλο στο χωριό ή θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα; Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης στο φιλί της Μαριλούς, που μόνο… φιλικό δεν είναι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved