Survivor All Star: Χωρισμένοι στα δύο οι Μπλε - Οι κλίκες, οι αντιδράσεις και οι εντάσεις
Media

Survivor All Star: Χωρισμένοι στα δύο οι Μπλε - Οι κλίκες, οι αντιδράσεις και οι εντάσεις

Survivor All Star: Μετά το έπαθλο επικοινωνίας, η επόμενη μέρα βρήκε τους παίκτες στις παραλίες να μιλούν για όσα έγιναν.

Οι Κόκκινοι ήταν χαρούμενοι που μίλησαν με τις οικογένειές τους ενώ οι Μπλε, σκεφτόντουσαν ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

«Επέστρεψα από τους γιατρούληδες. Πάω πάρα πολύ καλά, αναρρώνω γρήγορα. Απλά είπε ο γιατρός ότι θέλει να με δει σε λίγες ημέρες. Ο γιατρός με θέλει μια βδομάδα εκτός αγωνισμάτων. Είχαμε μια αντιπαράθεση και του εξήγησα. Θα μείνω μια δύο μέρες εκτός ήλιου και μετά ξεκινάμε δυναμικά. Γύρισα από τον γιατρό και βρήκα μια άδεια καλύβα και την ομάδα χωρισμένη στα δύο», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά μιλώντας στην κάμερα ενώ λίγη ώρα μετά πέταξε και το κολάρο της.

«Δεν ξέρω τι γίνεται, γιατί υπάρχει αυτό το κλίμα. Τους βολεύει να δημιουργήσουν μια παρέα για να μην ψηφίζονται; Γιατί δεν ταιριάζουν και ο ένας με τον άλλο, εκτός από τον Βασάλο και τη Μαριαλένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αλλά δόξα το Θεό μυαλό έχουμε», είπε η Εύη Σαλταφερίδου σχολιάζοντας τις δύο παρέες που έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved