Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε, η αδιαθεσία της Σταυρούλας και η ένταση στο συμβούλιο
Media

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε, η αδιαθεσία της Σταυρούλας και η ένταση στο συμβούλιο

Survivor All Star: Επεισόδιο με αποχώρηση στο φινάλε παρακολουθήσαμε το βράδυ αυτής της Τσικνοπέμπτης (16/2).

Οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση ήταν οι: Μελίνα Μεταξά, Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος και Σπύρος Μαρτίκας. Τα spoilers που άρχισαν να κυκλοφορούν από νωρίς σήμερα το πρωί, τα οποία σας μεταφέραμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, ήθελαν να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης ο Κρις Σταμούλης.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης είχε ξεσπάσει κατά της ομάδας του που τον καταψήφισε καθώς την επόμενη μέρα σχεδόν όλοι ψήφισαν προς αποχώρηση τη Μελίνα Μεταξά.

survivorgreece_331145542_2188817821289834_1486042009833201959_n.jpg

«Μια απορία που μου γεννήθηκε. Χθες με μία διαφορά 24 ωρών από την πρώτη ψηφοφορία όλοι διαπιστώσατε ότι η Μελίνα δεν είναι καλά κι έπρεπε να βγει. Γιατί στην πρώτη ψηφοφορία δεν κάνατε το ίδιο; Δεν σε πείραζε και σε πείραζε μετά από μία ημέρα; Ο γιατρός της είπε ότι θα κάτσει τρεις εβδομάδες», είχε πει ο Κρις Σταμούλης.

Δεν μένουμε όμως πλέον στα spoilers καθώς το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ προβλήθηκε κανονικά και είδαμε ποιος ήταν τελικά αυτός ο παίκτης που είπε αντίο στους υπολοίπους και στον Άγιο Δομίνικο και θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα.

Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε στην παρακάτω photo gallery:

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου επικράτησε μεγάλη ένταση ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή ένιωσε μια αδιαθεσία και χρειάστηκε να βγει λίγο έξω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved