Ανδρέας Μικρούτσικος: Στη φόρα η πρόταση που είχε από τον ΑΝΤ1 και ο όρος!
Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στη φόρα η πρόταση που είχε από τον ΑΝΤ1 και ο όρος!

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα ότι είχε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και δεν έμεινε εκεί, αλλά ανέφερε και τον όρο που του έβαλαν.

Αφορμή στάθηκε η κοινωνική εκπομπή που θα κάνει η Ελίνα Παπίλα στη θέση της Βίκυς Χατζηβασιλείου και είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος:

«Προσεγγίστηκα. Μου έγινε τηλεφώνημα αλλά ο όρος ήταν να φύγω από δω» παραδέχεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Τα πράγματα είναι κουκιά μετρημένα. Εγώ βρίσκομαι εδώ, σε μία συγκεκριμένη συνεργασία με πρόσωπα και μέσω αυτών απευθύνομαι στον Νίκο (Κοκλώνη). Είναι ένας δεσμός συγκεκριμένος».

MIKROYTSIKOS9.jpg

Και δεν έμεινε εκεί ο παρουσιαστής υπογράμμισε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα: «Αυτός ο δεσμός μπορεί να διαρραγεί αλλά σε άλλο επίπεδο. Μπορεί να διαρραγεί, αν δούμε ότι δεν «κάνουμε» και αποκάλυψε ότι η εκπομπή που ετοιμάζεται στον ΑΝΤ1 θα είναι ένα είδος ριάλιτι.

Και η Έλενα Πολυκάρπου τον ρώτησε εάν πέρασε από δοκιμαστικό για τη συγκεκριμένη εκπομπή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τότε της απάντησε: «Εγώ να περάσω δοκιμαστικό; Θα φωνάξω τον Διευθυντή να τον περάσω δοκιμαστικό. Ειλικρινά και δεν μιλάω προσωπικά. Να έρθει όποιο στέλεχος της τηλεόρασης, να περάσει οντισιόν να τον προκρίνω».

Δείτε όσα αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με την πρόταση που δέχθηκε από τον ΑΝΤ1 και τον όρο που του έθεσε ο σταθμός του Αμαρουσίου προκειμένου να βρίσκεται στην κοινωνική εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved