Λευτέρης Πανταζής: Με την Ρούλα Κορομηλά είμαστε μαζί από τα ξεκινήματά μας, στήριξε ο ένας τον άλλο
Media

Λευτέρης Πανταζής: Με την Ρούλα Κορομηλά είμαστε μαζί από τα ξεκινήματά μας, στήριξε ο ένας τον άλλο

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια στο «Σπίτι με το MEGA» και κατέγραψε τις δηλώσεις των συμμετεχόντων στο show ανάμεσά τους και ο Λευτέρης Πανταζής

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Λεύτερη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη.

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το MEGA».

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος, συγκινημένος, γιατί αυτός ο χώρος που είμαστε, χτίστηκε για εμένα. Με την Ρούλα Κορομηλά είμαστε μαζί από τα ξεκινήματά μας, αλληλοβοηθηθήκαμε, ο ένας στήριξε τον άλλον», είπε ο τραγουδιστής.

lepa.jpg

«Ο Λευτέρης ήταν και παραμένει φίλος, εκτιμάει και βοηθάει τους φίλους του», δήλωσε ο Χρήστος Δάντης.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επεσήμανε πως, «είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, ό,τι και να πω είναι λίγο για τον Λευτέρη Πανταζή».

«Είμαι τυχερός που είμαι σε ένα σχήμα με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ενώ η Βάνα Μπάρμπα είπε: «είμαι σε ένα κανάλι που αγαπώ και με ανθρώπους αγαπημένους που έγραψαν ιστορία, όπως η Ρούλα Κορομηλά και ο Λευτέρης Πανταζής».

«Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για έξοδο. Είμαι χαρούμενη που επιτέλους γνώρισα την Ρούλα από κοντά», σημείωσε η Ζωή Κρονάκη, και τέλος ο Dj Valentino σχολίασε την εμφάνιση του «Λεπά» λέγοντας πως, «ο Λευτέρης Πανταζής όπου και αν είναι δεν γίνεται να μην περάσεις καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved