Άντζελα Γκερέκου: «Άφωνη» on camera με την ερώτηση για τη Γη της Ελιάς
Media

Άντζελα Γκερέκου: «Άφωνη» on camera με την ερώτηση για τη Γη της Ελιάς

Η Άντζελα Γκερέκου, η τηλεοπτική Αθηνά της Γης της Ελιάς βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης, Η Παρεξήγηση και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη σειρά του Mega.

Αρχικά η Άντζελα Γκερέκου είπε:

«Χαίρομαι τόσο πολύ που τα θέατρά μας γεμίζουν, μικρά ή μεγάλα. Είναι τόσο σημαντικό μετά τη δύσκολη περίοδο που περάσαμε. Εύχομαι να πάνε κι όλα καλά – και θα πάνε – με αυτό το θέμα με τους ηθοποιούς-καλλιτέχνες. Πρέπει να στηρίξουμε τους ανθρώπους του θεάτρου και της Τέχνης με όλες μας τις δυνάμεις».

gerekou-(3).jpg

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και την τρίτη σεζόν στο MEGA, η Άντζελα Γκερέκου αιφνιδιάστηκε μιας και ο ρόλος της Αθηνάς είναι σε εξέλιξη και τη βλέπουμε να ξεκινά να ζει έναν έρωτα με τον εισαγγελέα.

Η ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής είναι η μεγάλη ευθύνη που έχω στη θέση της προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται συνεπής και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για τα δύο πεδία που αυτή τη στιγμή δουλεύω και εκπροσωπώ».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved