MasterChef: Αποχώρησε η Δώρα Παπαδαντωνάκη! Η συγκίνηση και το "ευχαριστώ"
Media

MasterChef: Αποχώρησε η Δώρα Παπαδαντωνάκη! Η συγκίνηση και το "ευχαριστώ"

MasterChef: Η δύσκολη μαγειρική μάχη και η αποχώρηση της Δώρας Παπαδαντωνάκη.

Μετά την απόδοση της βαθμολογίας οπού η διαφορά κρίθηκε στον πόντο ανέδειξε νικητές τους Μπλε με 9 βαθμούς!

Οι Πράσινοι βγήκαν δεύτεροι με 8 ενώ οι Κόκκινοι συγκέντρωσαν μόλις 4. Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Δώρα Παπαδαντωνάκη και η Πωλίνα Βετσίνοβα.

mastechef-(4).jpg

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 την καταξιωμένη chef Κρίστυ Καραγεώργου, η οποία είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής, που έκρυβε τεχνικές δυσκολίες και απαιτούσε προσοχή στις γευστικές ισορροπίες.

mastechef-(3).jpg

Μια δύσκολη μαγειρική μονομαχία εκτυλίχθηκε στη Δοκιμασία Αποχώρησης με απρόβλεπτο αποτέλεσμα. Στην κουζίνα του MasterChef, άλλωστε, έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Μια μικρή απροσεξία στάθηκε ικανή να οδηγήσει στην έξοδο από το διαγωνισμό τη Δώρα.

Ποια είναι η Δώρα Παπαδαντωνάκη

dora-papadantonaki.jpg

Η Δώρα δεν φοβάται την έκθεση, καθώς την έχει συνηθίσει από την ενασχόληση της με το μπαλέτο και το τραγούδι. Δηλώνει έντονος χαρακτήρας, ηγετική και δυναμική, ενώ στα αδύναμα στοιχεία της συγκαταλέγει τη βιασύνη, την παρορμητικότητα και τη νευρικότητα. Πιστεύει ότι για να πάρει κάποιος τον τίτλο του επόμενου MasterChef χρειάζεται πείσμα, εργατικότητα, φαντασία και πολλή αγάπη, για αυτό που κάνει, χαρακτηριστικά τα οποία έχει και η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Cox3YpwOX8Z
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved