Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Εγκέφαλος και ο μπράβος βρίσκονται όμηροι στον Πλάτανο
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Εγκέφαλος και ο μπράβος βρίσκονται όμηροι στον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Εγκέφαλος και ο μπράβος βρίσκονται όμηροι στον Πλάτανο

Ο Σώτος και ο Ηλίας, απ’ τη μία πλευρά, και ο Σίμος με τον Πετράν, απ’ την άλλη, κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να χαλάσουν τα σχέδια των Πλατανιωτών και να αποφύγουν τις αποκαλύψεις.

platanos-(13).jpg

Η Μαριλού ακούει τον Ηλία να λέει στην Καλλιόπη για το φαμπερζέ, αλλά της υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό τους. Κι ενώ ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να κάνει τεστ dna για να μάθει αν ο Εγκέφαλος είναι στα αλήθεια αδερφός του Βαγγέλα, κάτι «περίεργο» φαίνεται να συμβαίνει με το μωρό της Χρύσας. Θα καταφέρουν η Αγγέλα με τη Βαλέρια να πάρουν το μερίδιο της Σύλβιας από το πανδοχείο; Τι θα κάνει ο Παναγής όταν υποψιαστεί πως ο Σίμος κι ο Πετράν άφησαν επίτηδες το μπράβο να ξεφύγει;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Σύλβια καλεί το πνεύμα της κοντέσας, που υποτίθεται ότι είναι θαμμένη στο ενετικό νεκροταφείο και η Αγγέλα με τη Βαλέρια τη δουλεύουν α λα ιταλικά, με σκοπό να αλλάξει χέρια η ιδιοκτησία του πανδοχείου το συντομότερο.

Ο Εγκέφαλος οδηγείται στο σπίτι της Μάρμως για ανάκριση και τιμωρία. Η Μάρμω θέλει να μάθει τα βαθύτερα αίτια του μίσους του για τον Πλάτανο και το άγνωστο παρελθόν της σχέσης του με τον Βαγγέλα.

platanos-(4).jpg

Την ίδια ώρα, ο Σίμος και o Πετράν φοβούνται πως ο αιχμάλωτος θα προβεί σε αποκαλύψεις που θα τους κάψουν και αποφασίζουν να τον ελευθερώσουν. Να τον ελευθερώσει θέλει και ο Χαρίλαος, όμως, που έρχεται στον Πλάτανο και απειλεί να σκοτώσει τον Τζώρτζη, αν δεν αφήσουν το αφεντικό του. Θα καταφέρει ο παπάς να σώσει την κατάσταση ή θα κάνει τα πράματα χειρότερα;

platanos-(10).jpg
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved