J2US: Η λαμπερή πρεμιέρα, το εντυπωσιακό πλατό και η συναρπαστική Δέσποινα Βανδή
Media

J2US: Η λαμπερή πρεμιέρα, το εντυπωσιακό πλατό και η συναρπαστική Δέσποινα Βανδή

J2US: Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε και για μια ακόμη φορά η πρεμιέρα του είναι φαντασμαγορική! 

«Επιστρέψαμε πάλι, πρεμιέρα απόψε και μου λείψατε πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη και καλωσόρισε την κριτική επιτροπή που όλοι τους ήταν πιο εντυπωσιακοί από ποτέ.

just-(2).jpg

Εκθαμβωτική όπως πάντα η Δέσποινα Βανδή, η οποία επέλεξε για απόψε μια κατακόκκινη δημιουργία!

just-(6).jpg

Ανατρεπτικό και πιο φρέσκο από ποτέ, το J2US ήρθε για να γίνει για μια ακόμα φορά το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου.

Με νέες high tech εφαρμογές φέρνει την εικονική πραγματικότητα στο θεαματικό stage, κάνοντας τους τηλεθεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται εκεί!

Για πρώτη φορά το show υποδέχεται 18 μοναδικά ζευγάρια, το πιο πλούσιο ρόστερ από ποτέ, ζευγάρια αναπάντεχα και ξεχωριστά, που θα αποκαλυφθούν με έναν εντυπωσιακό τρόπο κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Δες αποκλειστικές φωτό από το πλατό!


Τα ζευγάρια έρχονται αποφασισμένα να δώσουν ρεσιτάλ ερμηνείας στη διεθνών προδιαγραφών μουσική σκηνή του «Just the 2 of Us» και να κατακτήσουν όχι μόνο τους τηλεθεατές, αλλά και την all-star κριτική επιτροπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, και την Καίτη Γαρμπή που επιστρέφουν ανανεωμένοι να δώσουν το δικό τους... ρεσιτάλ βαθμολογίας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved