J2US: Το gossip-tv στην πρεμιέρα – Οι πρώτες εικόνες πριν το live
Media

J2US: Το gossip-tv στην πρεμιέρα – Οι πρώτες εικόνες πριν το live

J2US: Πρεμιέρα κάνει σε λίγη ώρα ο νέος κύκλος του φαντασμαγορικού σόου και το gossip-tv έχει «τρυπώσει» στο πλατό και καταγράφει τα πάντα.

Όπως θα δεις και στις αποκλειστικές φωτογραφίες το κοινό έχει ήδη πάρει θέση και αναμένει την πρώτη κλακέτα!

Αυτή την ώρα οι υπεύθυνοι της παραγωγής δίνουν τις τελευταίες οδηγίες ώστε όλα να είναι έτοιμα για την λαμπερή έναρξη!

j2us-(4).jpg

Τα πιο επιτυχημένα πάρτι οφείλονται στον οικοδεσπότη τους, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον απόλυτο showman, τον μαέστρο του J2US Νίκο Κοκλώνη, που με το κέφι, την ενέργεια και τις μοναδικές του εκπλήξεις, απογειώνει τη διασκέδαση σε κάθε live και περιμένουμε να δούμε τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει για την αποψινή βραδιά.

Για πρώτη φορά το show υποδέχεται 18 μοναδικά ζευγάρια, το πιο πλούσιο ρόστερ από ποτέ, ζευγάρια αναπάντεχα και ξεχωριστά, που θα αποκαλυφθούν με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Τα ζευγάρια μας έρχονται αποφασισμένα να δώσουν ρεσιτάλ ερμηνείας στη διεθνών προδιαγραφών μουσική σκηνή του «Just the 2 of Us» και να κατακτήσουν όχι μόνο τους τηλεθεατές, αλλά και την all-star κριτική επιτροπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, και την Καίτη Γαρμπή που επιστρέφουν ανανεωμένοι να δώσουν το δικό τους... ρεσιτάλ βαθμολογίας!

Δες τις πρώτες εικόνες αποκλειστικά στο gossip-tv

Λίγη ώρα μετά άρχισαν να καταφθάνουν τα ζευγάρια που είχαν λάβει μέρος στον προηγούμενο κύκλο με νικητή τον Λευτέρη Μητσόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved