Βαλέρια Κουρούπη: Ξέσπασε on air! «Θέλουμε πάντα να τα κριτικάρουμε όλα από πριν» - Τι συνέβη;
Media

Βαλέρια Κουρούπη: Ξέσπασε on air! «Θέλουμε πάντα να τα κριτικάρουμε όλα από πριν» - Τι συνέβη;

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ1 φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (18-02) η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός ξέσπασε στον «αέρα» μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τους λόγους που μίλησε ανοιχτά για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της.

kouroupi-(1).jpg

«Το σινάφι μου θα ήθελα πολύ να μην έχει τέτοια κωλύματα. Θα ήθελα οι καλλιτέχνες, συμβαίνει σε κάποιους ανθρώπους, να είναι πιο μπροστά και να οδηγούν την κοινωνία όπως συνέβαινε ανά τους αιώνες. Από κοινωνικά και πολιτικά θέματα μέχρι τέτοια, οικογένειας και σχέσεων, θα ήθελα οι καλλιτέχνες να είμαστε ένας φάρος και να οδηγούμε τον κόσμο μέσα από τη δουλειά μας. Δεν χρειάζεται να βγαίνουμε και να μιλάμε παντού αλλά μέσα από το θέατρο, τις ταινίες και την τηλεόραση να μπορούμε να οδηγούμε τον κόσμο προς το φως. Εάν είμαστε συντηρητικοί και εμείς, κρατάμε πίσω, κρίνουμε και είμαστε και ρατσιστές. Νομίζω ότι πάμε πάρα πολύ άσχημα».

kouroupi-(5).jpg

«Όταν είχα μιλήσει για το διαζύγιο με τον Νίκο, τότε που είχε τύχει να μείνουμε μαζί με δυσκολία, ξέρετε πόσα μηνύματα μού είχαν στείλει να μου πουν ευχαριστώ; «Γιατί δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε με το παιδί μας», «γιατί και εμάς μας συμβαίνει για οικονομικούς λόγους». Να θες να χωρίσεις με τον άλλον και να μην μπορείς να φύγεις από το σπίτι. Είναι δύσκολο, παιδιά και μίλησα με πάρα πολύ κόσμο με μηνύματα λες και ήμουν ψυχολόγος. Και τώρα που είχα πει για τον φίλο μου και τη σχέση που έχω τώρα, μου έστειλαν οι γυναίκες μηνύματα πολύ συμπαραστατικά όπως και οι άνδρες»

kouroupi-(2).jpg

«Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές, είτε με ανθρώπους μεγαλύτερους είτε με άνδρες που έχουν μια θέση ισχύος ή εξουσίας, «αποκλείεται να τον ερωτεύτηκε». Γιατί αποκλείεται; Μα το έχουμε δει να συμβαίνει. Γιατί θέλουμε κάπως πάντα να τα κριτικάρουμε όλα από πριν, με έτοιμα ταμπελάκια και έτοιμες λύσεις» πρόσθεσε, επίσης, η Βαλέρια Κουρούπη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Επίσης, είμαστε και λίγο κουτσομπόληδες. Μας αρέσει πολύ να σχολιάζουμε τι κάνει ο άλλος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved