The Voice: Οι παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό!
Media

The Voice: Οι παίκτες που πέρασαν στον ημιτελικό!

Τα live του The Voice of Greece ξεκίνησαν με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά!

Στα live Cross battles οι ομάδες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Πάνου Μουζουράκη, της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά διασταυρώθηκαν σε συγκλονιστικές μουσικές μονομαχίες.

Μόλις επτά διαγωνιζόμενοι προκρίθηκαν στον ημιτελικό από το πρώτο Cross Battle και το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που είχε τον τελευταίο λόγο.

Δες τους παίκτες που πέρασαν στην ημιτελική φάση

Λάμπρος Τσιαπούτας - Ομάδα Σάκη Ρουβά

Ο Λάμπρος Τσιαπούτας είναι 23 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο αλλά τα τελευταία χρόνια μένει στην Αθήνα όπου σπουδάζει Μουσικολογία. Στις Blind ερμήνευσε «Μέχρι το τέλος του κόσμου» και έκανε τον Σάκη να γυρίσει την καρέκλα του μπαίνοντας κατευθείαν στην ομάδα του. Στα knockouts τραγούδησε «Αφού σε βρήκα δε σ’ αφήνω» περνώντας στα Battles όπου αναμετρήθηκε με την Σταυρούλα Δημητροπούλου στο «Πιο πολύ» κερδίζοντας μία θέση στα Cross Battles.

Μαρία Σακελλάρη - Ομάδα Πάνου Μουζουράκη

Μόλις 16ετών η Μαρία Σακελλάρη είναι μαθήτρια Μουσικού Λυκείου με τη δική της μπάντα. Ανέβηκε στη σκηνή του Voice με το «I ‘d rather go blind» γυρνώντας και τις τέσσερις καρέκλες. Η διεκδίκηση ήταν σκληρή με τους coaches να ανεβαίνουν στη σκηνή για να βρεθούν κοντά της όμως ο Πάνος Μουζουράκης την κέρδισε σχεδόν… τηλεπαθητικά! Από τα knockouts προκρίθηκε με το «Fallin» για να αντιμετωπίσει στα battles την Δώρα Αρβανίτη στο «I don’t want to miss a thing» περνώντας στην επόμενη φάση.

Διονύσης Τρενταφίλι - Ομάδα Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Διονύσης Τρενταφίλι είναι 24 ετών, γεννήθηκε στην Αλβανία, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Για την blind audition επέλεξε να τραγουδήσει «Ματώνουν οι σκέψεις» έκανε τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γυρίσει στο τραγούδι του προϊδεάζοντας τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου για την επιλογή του coach που θα έκανε στο τέλος την οποία σφράγισε τραγουδώντας ντουέτο μαζί του. «Δεν ξέρω γιατί» ερμήνευσε στα knockouts και πέρασε στη φάση των blind όπου συναγωνίστηκε την Αγάπη Συμεωνίδου στο «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» κερδίζοντας την πρόκριση.

Dodona - Ομάδα Κωνσταντίνου Αργυρού

Η Dodona είναι 21 ετών και ήρθε στο The Voice από τη Γεωργία. Στη θεαματική της blind audition τη διεκδίκησαν όλοι οι coaches, ο Κωνσταντίνος γύρισε τελευταίος την καρέκλα του, τη χαρακτήρισε «οδοστρωτήρα» και εκείνη επέλεξε την ομάδα του. Στα knockouts πέρασε με το «I put the spell on you» ενώ από τα battles προκρίθηκε έναντι της Celine Michael τραγουδώντας «Bang bang».

Σίσσυ Πολυδωρου - Ομάδα Έλενας Παπαρίζου

Η 33χρονη Σίσσυ Πολυδώρου από την Πιερία ερμήνευσε στις Blind το «Ζηλεύω» ακούγοντας «Σε θέλω» κι από τους τέσσερις coaches με τον Σάκη Ρουβά να πατάει δύο φορές το κουμπί, τον Κωνσταντίνο Αργυρό να πηγαίνει στο family room για να δει τη μητέρα της και την Έλενα Παπαρίζου να πέφτει στα γόνατα. Στα Knockouts ερμήνευσε «Άσε με να σ’ αγαπάω» και στα Battles αναμετρήθηκε με τον Χριστόδουλο Παπαδάκη στο «Είσαι παντού και πουθενά» εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

Γιάννης Τσαρσιταλίδης - Ομάδα Σάκη Ρουβά

Ο 16χρονος Γιάννης Τσαρσιταλίδης από το Λουτράκι είναι μαθητής στο Μουσικό Λύκειο της Κορίνθου και έχει τη δική του μπάντα. Τραγούδησε «Beggin’» στις Blind γυρνώντας τρεις καρέκλες με την Έλενα να μετανιώνει που δεν γύρισε. Μετά από έντονη διεκδίκηση επέλεξε την ομάδα του Σάκη και στα Knockouts τραγούδησε «Falling» περνώντας στα Battles. Εκεί μονομάχησε με την Chryssa Dom στο «Take me to church» κερδίζοντας το εισιτήριο για τα Cross Battles.

Μάρω Μαγγανιάρη - Ομάδα Πάνου Μουζουράκη

Για τη φωνή της 23χρονης Μάρως Μαγγανιάρη ο coach στα blind μπλόκαρε την Έλενα Παπαρίζου η οποία τον κυνήγησε για να τον τιμωρήσει! Μετά από αυτό η Μάρω δεν θέλησε να επιλέξει κανέναν άλλον παρόλη τη διεκδίκηση των υπολοίπων coaches. Στα knockouts, η πρόκριση ήρθε μέσα από την ερμηνεία της στο τραγούδι «Dangerous woman» ενώ στα battles συναγωνίστηκε τη Βιολέτα Νάτσικα στο «Whatever will be, will be» παίρνοντας το εισιτήριο για τα Cross Battles.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved