Αναγνωστοπούλου: Η ανατριχιαστική περιγραφή για όσα έζησε στην Τουρκία: «Βρεθήκαμε σε μια διάσωση»
Media

Αναγνωστοπούλου: Η ανατριχιαστική περιγραφή για όσα έζησε στην Τουρκία: «Βρεθήκαμε σε μια διάσωση»

Τη Δευτέρα στις 00.10, η Δώρα Αναγνωστοπούλου και η εκπομπή «Mega Stories», σε ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στην πληγωμένη Τουρκία.

Ιστορίες που θα συγκλονίσουν μας μεταφέρει στις οθόνες μας το «Mega Stories» και η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία βρέθηκε στην Τουρκία μόλις τέσσερις μέρες μετά τον φονικό σεισμό.

anagnostopoulou-(2).jpg

«Εμείς πήγαμε τέσσερις μέρες μετά. Το τοπίο δεν περιγράφεται, υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος πόνος», είπε αρχικά η Δώρα Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

«Βρεθήκαμε σε μια διάσωση, αυτή ήταν και η πιο συγκινητική στιγμή για εμένα. Περιμέναμε έξι ώρες μέχρι να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα η ομάδα διασωστών. Όταν το έκαναν πολλοί χειροκροτούσαν και έβλεπες πως καθρεπτίζονταν στα πρόσωπα των διασωστών η συγκίνηση και η χαρά. Αυτές τις στιγμές όλοι είναι μια οικογένεια», συμπλήρωσε.

anagnostopoulou-(4).jpg

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ανέφερε πως οι διασώστες δεν αρκούν, αν αναλογιστούμε πως ακόμη μέχρι σήμερα βγάζουν ζωντανούς ανθρώπους.

«Οι Τούρκοι είναι ευγνώμονες και περισσότερο με τους Έλληνες. Μας έλεγαν εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την πολιτική και έτρεφαν οργή προς τον Ερντογάν αλλά δεν ήθελαν να το πουν στη κάμερα διότι τον έλεγαν δικτάτορα».

Η εκπομπή «Mega Stories έκανε οδοιπορικό στα Άδανα, στο Χατάι, Γκαζιαντλέπ και στο Κανχραμαράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved