Media

Μαρία Μπακοδήμου: Η αποκάλυψη για το τραγούδι που συνδέει Βανδή – Μπισμπίκη: «Είναι τρομερό…»

Gossip-tv Team

Μια ακόμη αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη έκανε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της.

Αφού στην εκπομπή προβλήθηκαν τα βίντεο από την συνύπαρξή τους στη σκηνή και όλα όσα επακολούθησαν, φιλιά, αφιερώσεις, τρυφερές στιγμές, η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη.

bakodimou-vandi-(1).jpg

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είναι και στενή φίλη της Δέσποινας αποκάλυψε πως το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» δεν είναι τυχαίο και είναι αυτό που σηματοδοτεί και τη σχέση τους. «Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό», αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου.

bakodimou-vandi-(2).jpg

«Παιδιά τώρα εγώ θυμήθηκα κάτι και συγκινήθηκα και δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά θα το πω. Βλέποντας τη Φαίη να κλαίει με αυτό το τραγούδι, θυμήθηκα την προηγούμενη χρονιά στο J2US, που η Δέσποινα δεν ήταν πολύ στα καλά της. Sorry Δέσποινα που λέω κάτι, αλλά ήταν κι άλλοι μπροστά. Υπήρχε ένα τραγούδι που ερμήνευε κάποιος καλεσμένος τραγουδιστής στην σκηνή και η Δέσποινα δεν άντεξε και έφυγε από την καρέκλα του κριτή και βγήκε έξω και έκλαιγε. Πάθαμε όλοι έναν πανικό. Εγώ ήξερα σε τι φάση είναι και ξέρεις πόναγε η καρδιά μου που έβλεπα έναν άνθρωπο να είναι έτσι και ειδικά με το άγχος ότι είναι και live και εκείνη την ώρα έπρεπε να είναι στη θέση της», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερες δηλώσεις της η Μαρία Μπακοδήμου για τη Δέσποινα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved