Survivor All Star: Αδιανόητος καυγάς Ελευθερίας- Μάριου: Οι βρισιές άνευ προηγουμένου και τα κλάματα
Media

Survivor All Star: Αδιανόητος καυγάς Ελευθερίας- Μάριου: Οι βρισιές άνευ προηγουμένου και τα κλάματα

Survivor All Star: Χαμός άνευ προηγουμένου προκλήθηκε σήμερα (19-2) στην παραλία των Διασήμων, με αφορμή την συμπεριφορά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη απέναντι στην Ελευθερία Ελευθερίου, δεδομένου ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι πριν από την έναρξη του ριάλιτι. 

Με την είσοδο των νέων παικτών, όλα έδειχναν ότι θα ήταν καλύτερα, με το πρώτο θετικό κλίμα που επικράτησε, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη σε καμία περίπτωση, όσον αφορά την παραλία των Διασήμων τουλάχιστον, μιας και συνέβη ένας αδιανόητος καυγάς, που σπάνια έχουμε ξαναπαρακολουθήσει στο ριάλιτι.

Με την είσοδό της στο Survivor All Star, η Ελευθερία Ελευθερίου περίμενε από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μια εξήγηση για όλο αυτό που συνέβη με εκείνον και την Καρολίνα Καλύβα, μιας και ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησε πάρα πολύ τα media στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι ένιωσε εκτεθειμένη. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια παραδέχτηκε πώς οι δυο τους ήταν σε σχέση πριν την έναρξη του ριάλιτι και όλο αυτό που έγινε την εξέθεσε πολύ.

image-2023-02-19T222951.309.jpg

Παρ' όλα αυτά, ο Μάριος δεν της είπε τίποτα και πέρναγε από δίπλα της αδιάφορος εντελώς, με την Ελευθερία να βάζει τα κλάματα από το πρώτο κιόλας βράδυ, λέγοντας ότι: "Ίσως τα πράγματα γίνονται για κάποιον λόγο και για αυτό συνέβη αυτό με την Καρολίνα τώρα που ήταν νωρίς, για να καταλάβω το τι γίνεται; Είναι δυνατόν να μην μου μιλάει και να με ρωτάει απλά αν χόρτασα; Πλάκα μας κάνει; Είναι δυνατόν;"

Δείτε το βίντεο:

Η Ευρυδίκη αποκάλυψε ότι μετέφερε στον Μάριο τα όλα όσα συνέβησαν έξω με θέμα τη σχέση του με την Καρολίνα Καλύβα και το άδειασμά του στην Ελευθερία Ελευθερίου, μιας και ποτέ δεν ήταν ξεκάθαρος για το τι θέλει. Εκείνος, όπως η Ευρυδίκη είπε δεν αντέδρασε καν και σάστισε...

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Με το φώς της ημέρας, οι τόνοι παρέμειναν στα ύψη, με έναν αδιανόητο καβγά να εκτυλίσσεται στην παραλία των Διασήμων, με τον Σπύρο Μαρτίκα αρχικά να ξεσπά κατά του Μάριου Πρίαμου, λέγοντας ότι αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δώσει μια αντρίκια εξήγηση, γιατί έχει εκθέσει δυο γυναίκες και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του και τίποτα από όλα όσα προκάλεσε.

image-2023-02-19T223334.422.jpg

Όλο το σκηνικό ξεκίνησε όταν όλοι καθόντουσαν στην παραλία και ο Σπύρος φώναξε τον Μάριο, χωρίς εκείνος αρχικά να δείχνει θετικός στο να μιλήσουν. Μάλιστα, ο Μαρτίκας τον χαρακτήρισε: "Βασιλιά της απάθειας"

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια, η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε εκτός εαυτού, μη μπορώντας πλέον να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της μπροστά στον Μάριο Πρίαμο, με την ίδια να τον βρίζει χυδαία και να απαιτεί εξηγήσεις για όλα όσα έχουν γίνει. Η Ελευθερία Ελευθερίου μπροστά σε όλη την ομάδα και πάλι αποκάλυψε πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης της έλεγε πως ήταν το απωθημένο του για πέντε ολόκληρα χρόνια και αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι, και μετά από λίγο ο ίδιος έμπλεξε ερωτικά με μια φίλη της, την Καρολίνα Καλύβα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί... Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου»

image-2023-02-19T223318.232.jpg

«Αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον εαυτό σου! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου. Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ». είπε η Ελευθερία Ελευθερίου, με την ίδια να έχει κοκκινίσει από τα νεύρα της...

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved