Media

Χρουσαλά: Είναι σοκαριστικό! Αυτό το ποτέ, που μπαίνει ξαφνικά μέσα σου, είναι τρομακτικό

Gossip-tv Team

Η Μαριέττα Χρουσαλά καλεσμένη στην εκπομπή, After Dark μίλησε για την απώλεια του πατέρα της που μπορεί να έχουν περάσει είκοσι χρόνια αλλά την πονά ακόμα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είπε: «από την απώλεια του μπαμπά μου έχουν περάσει τώρα είκοσι χρόνια αλλά η θλίψη, όταν το σκέφτομαι, υπάρχει πάντα. Δεν θα φύγει ποτέ. Εκείνη τη στιγμή, το σκέφτομαι καμιά φορά, ήταν πολύ σοκαριστικό που ήμουν και είκοσι χρονών. Είναι πολύ σοκαριστικό έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι τόσο κοντά μέσα στη ζωή σου, δεν θα τον ξαναδείς ποτέ. Αυτό το ποτέ, που μπαίνει ξαφνικά μέσα σου, είναι τρομακτικό».

xrousala.jpg

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή κάτι δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Δεν θα ξανακούσεις τα κλειδιά στην πόρτα, που είχε το μπρελόκ και το καταλαβαίναμε. Είναι τρομακτικό. Εννοείται ότι πάντα τον νιώθω κοντά μου και ένας τρόπος, μέσα από τον οποίο ήταν πάντα κοντά μου, είναι γιατί εξαιτίας της δικής του επιθυμίας δημιουργήθηκε όλο αυτό το μέλλον για μένα. Μπορεί τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά άμα δεν επέμενε τόσο πολύ σε αυτή την επιθυμία του. Δηλαδή εκείνος, κατά κάποιο τρόπο, μου χάραξε αυτή την πορεία».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved