Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που «έκοψε» τον Πλούταρχο από το «Στην υγειά μας»!
Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που «έκοψε» τον Πλούταρχο από το «Στην υγειά μας»!

 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, Τετ α Τετ και προέβη σε αποκαλύψεις και μεταξύ άλλων ανέφερε γιατί "έκοψε" τον Πλούταρχο από την εκπομπή, Στην υγειά μας ρε παιδιά. 


Αρχικά ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Χάσαμε τον αδελφό μου όταν ήταν 6 ετών. Το απόλυτο σημάδι. Από λάθος γιατρού. Τον σκέφτομαι πολύ συχνά πώς θα ήταν τώρα, πώς θα ήμασταν μαζί. Με αγαπούσε κι αυτός πολύ. Τον έλεγαν Αλέξανδρο γι’ αυτό και έβγαλα τον γιο μου. Ήταν πολύ δύσκολο το πένθος μετά, να βλέπω τους γονείς να είναι έτσι όπως είναι».

Και σε άλλο σημείο, τόνισε: «Ό,τι έχει γίνει έχει γίνει με πολύ μόχθο και εξακολουθώ να δουλεύω πολύ. Διακοπές πήγα 40 χρονών»

papadopoulos-2-1.jpg

Και σε άλλο σημείο, τόνισε: «Ξεκίνησα να παρουσιάζω τηλεπαιχνίδια επειδή έπρεπε να πληρώσω την εφορία. Το κανάλι θεωρούσε ότι δεν μου ταιριάζει ο “Εκατομμυριούχος” και μου τον έκαναν “δώρο” για να μην με πάρει ο ΑΝΤ1. Δεν τον έχω δει τον Αρναούτογλου αλλά μου λένε ότι δεν είναι πολύ ωραίο. Ο κόσμος μου το λέει.»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος γιατί έκοψε τον Πλούταρχο από την εκπομπή του: «To “Στην υγειά μας” μου άφησε πολλά παράσημα. Πάρα πολύ με σημάδεψε η εκπομπή που έκανα για τον Μάνο Ελευθερίου. Το “Στην υγειά μας” ήταν δική μου ιδέα. Δεν με απογοήτευσε κάποιος αλλά υπήρξαν κάποιοι που έκαναν πράγματα που δεν το περίμενα και κυρίως οι έντεχνοι. Εγώ όταν θυμώνω, θυμώνω και τελειώνει. Έγινε κάτι με τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Ήταν να έρθει, τον κορόιδευε, θύμωσα πολύ και είπα “δεν μπορείς να κάνεις στον Σταύρο Κουγιουμτζή αυτή την κασκαρίκα”. Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος, είπε βεβαίως και μετά εξαφανίστηκε. Δηλαδή επειδή ο Σταύρος δεν ήταν πια στα πράγματα και δεν μπορεί να σου γράψει τραγούδια;»!

PAPADOPOULOS-STIN-IGIA-MAS.jpg

Και υπογράμμισε: «κάτι κουράστηκε μέσα μου. Με τους ανθρώπους του καναλιού δεν είχα πολλά πολλά και κάτι συμπεριφορές που ήταν άθλιες τις καθάρισα αμέσως. Όχι μόνο δεν πόνεσα όταν σταμάτησε αλλά έφυγε και ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου»


Τέλος τόνισε: «Πάθαινα κάτι κράμπες και κάνουμε υπέρηχο στον θυρεοειδή και πάει παρακάτω, κάνει μία παύση και κατάλαβα ότι ήταν καρκίνος, στο νεφρό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved