Survivor - Καρολίνα Καλύβα: Η αντίδραση μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου
Media

Survivor - Καρολίνα Καλύβα: Η αντίδραση μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου

Η Καρολίνα Καλύβα είδε την επεισοδιακή είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο survivor all star και τα όσα είπε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είχε την πρώτη συνάντηση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και ξέσπασε μετά το ειδύλλιο με την Καρολίνα Καλύβα.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί. Θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και προσπαθούσα να είμαι κουλ, όσο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μέχρι να έρθει μια κίνηση από κάποιο άτομο το οποίο οφείλει να του εξηγήσει κάποια πράγματα. Αυτή την κίνηση δεν την είδα, πόσο μάλλον όταν η Ευρυδίκη δεν μπορούσε να κρατηθεί και είπε στον Μάριο τι ακριβώς συμβαίνει έξω» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα.

karolina-kaliva2.jpg

Από την άλλη η Καρολίνα Καλύβα που είδε όλο το επεισόδιο… δημοσίευσε ένα story αλλά δεν τοποθετήθηκε σχετικά με τη συνάντηση του Μάριου με την τραγουδίστρια, αντιθέτως δημοσίευσε ένα πλάνο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την οποία είναι φίλες και τη στηρίζει ανοιχτά!

Δείτε την ανάρτησή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved