Survivor All Star: Ο Μάριος στο στόχαστρο! Παίκτης των Μπλε κρυφάκουγε γιατί του αρέσει η Ελευθερίου
Media

Survivor All Star: Ο Μάριος στο στόχαστρο! Παίκτης των Μπλε κρυφάκουγε γιατί του αρέσει η Ελευθερίου

Survivor All Star: Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μετά την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών.

Οι Κόκκινοι του φετινού Survivor και μεταξύ αυτών η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αφροδίτη Σκαφίδα σχόλιαζαν την ψήφο που πήρε ο Μάριος στο συμβούλιο του νησιού και η δεύτερη δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της, αποκαλύπτοντας στους συμπαίκτες της τον λόγο που τον ψήφισε.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και οι συμπαίκτες του, μπορεί να μην είναι στην ίδια ομάδα με τους προαναφερθέντες ωστόσο δεν μπόρεσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Μάριος βρέθηκε σε ερωτικό τρίγωνο.

Ο πιο άνετος απ΄όλους ήταν όπως πάντα ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έμαθε τι έχει συμβεί και προσπάθησε να το διακωμωδήσει. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Τάκης Καραγκούνιας έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ο Τάκης κρυφάκουσε το σκηνικό γιατί του ψιλοαρέσει λίγο και η Ελευθερία, να τα λέμε κι αυτά!», είπε μεταξύ άλλων ο Βασάλος ενώ λίγη ώρα μετά είπε ότι είναι ελεύθερη η κοπέλα, οπότε γιατί όχι;


Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved