Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μαργαρίτηδες και Μπομπότηδες ζούνε ένα δράμα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μαργαρίτηδες και Μπομπότηδες ζούνε ένα δράμα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής και ο Κανέλλος ανακαλύπτουν πως ο Εγκέφαλος το έσκασε και πανικοβάλλονται, αφού φοβούνται τόσο την αντίδραση της Μάρμως, όσο και την επόμενη κίνηση του Εγκεφάλου

Κι ενώ ο Βάρσος ετοιμάζεται να κάψει το σπίτι του Βαγγέλα, πέφτει στα χέρια του Τζώρτζη και της Μαριλούς, που νομίζουν πως είναι κλέφτης και τον βγάζουν… νοκ άουτ. Μαργαρίτηδες και Μπομπότηδες ζούνε ένα δράμα, αφού μαθαίνουν πως η Μάρμω ετοιμάζεται να «αναστήσει» το Κιτσουλάκι, για να δώσει ένα μάθημα στον Βάρσο.

platanos-(6).jpg

Την ίδια ώρα, η Βαλέρια και η Σύλβια έχουν μπει για τα καλά σε ρόλο νύφης και πεθεράς, και ο Νώντας δεν μπορεί να γλιτώσει από τους καβγάδες τους. Η Κατερίνα, πάλι, είναι αποφασισμένη να γλιτώσει τον Θοδωρή από τον τοκογλύφο, και έχει μια σατανική ιδέα, για να βρουν τα ξαδέρφια τα λεφτά που τους λείπουν και την… ησυχία τους.

platanos-(8).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Τζώρτζης με τη Χρύσα βάζουν νέες βάσεις στη σχέση τους, την ώρα που η Μάρμω επιμένει να κρατάει τον Βάρσο αιχμάλωτο, για να πατσίσει μαζί του για όσα έκανε στους Πλατανιώτες. Ο Παναγής προσπαθεί να καταλάβει τι τρέχει με τον Πετράν και τον Σίμο που συμπεριφέρονται περίεργα, ενώ ο Ηλίας και ο Σώτος συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπο να ελευθερώσουν τον Εγκέφαλο, για να γλιτώσουν τα χειρότερα.

platanos-(9).jpg

Η κόντρα της Σύλβιας με τη Βαλέρια καλά κρατεί και ο παπάς είναι σε κατάσταση απελπισίας. Απελπισία έχει πιάσει και την Κατερίνα όμως, αφού υποψιάζεται ότι ο Θοδωρής της λέει ψέματα. Κι ενώ η Μαριλού έρχεται πιο κοντά με τον Τζώρτζη, ο Εγκέφαλος το σκάει και ετοιμάζεται να τα κάνει όλα στάχτη, ξεκινώντας από το σπίτι του Βαγγέλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved