Κουσουλός για χωρισμό Ζουγανέλη – Δημητρίου: «Η απόφαση του Σπύρου είναι συνειδητή»
Media

Κουσουλός για χωρισμό Ζουγανέλη – Δημητρίου: «Η απόφαση του Σπύρου είναι συνειδητή»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου χώρισαν οριστικά και ήδη έχουν καταθέσει την αίτηση διαζυγίου και ο Πέτρος Κουσουλός που είναι φίλος του Σπύρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τον χωρισμό του ζευγαριού μετά από δυόμιση χρόνια έγγαμου βίου. 

Να σας θυμίσουμε ότι οι δημοσιογράφοι συνάντησαν πρόσφατα την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη ρώτησαν για τον Σπύρο Δημητρίου και εκείνη έγινε έξαλλη.

«Είναι μια μέρα που δεν την πολυσυμπαθώ. Χαίρομαι όμως που ο άνθρωποι τη βρίσκουν χαριτωμένη και κάνουν δώρα ο ένας στον άλλον. Είναι ωραίο να βρίσκουμε αφορμές για να εκφράζουμε την αγάπη μας αλλά δεν είναι μια γιορτή που με συγκινεί. Χαίρομαι όμως που θα τραγουδήσω έναν από τους πιο ερωτικούς συνθέτες (Κραουνάκη) στη χώρα μας».

zoyganeli-spiros-dimitriou-(3).jpg

Ο Πέτρος Κουσουλός που είναι φίλος του δικηγόρου, Σπύρου Δημητρίου είπε στην κάμερα ότι έμαθε για τον χωρισμό από τα μέσα και το επιβεβαίωσε.

«Είναι κάτι που το πληροφορήθηκα κι εγώ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι πολύ φίλος μου ο Σπύρος Δημητρίου, είναι ένας εξαιρετικός δικηγόρος και πολύ καλό παιδί. Πραγματικά στεναχωρήθηκα, αλλά εύχομαι κάθε τι το οποίο γίνεται στη ζωή είναι για καλό.

Επειδή γνωρίζω τον Σπύρο εκτιμώ ότι αυτή η απόφαση που πήρε θα είναι συνειδητή και θα είναι καλό και για εκείνον και για την πρώην σύζυγό του. Νομίζω ότι είναι μια συνειδητοποιημένη επιλογή αυτή η οποία έγινε. Ο Σπύρος και η Ελεωνόρα είναι νέοι άνθρωποι και έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους» είπε ο Πέτρος Κοσουλός!

Και αν δεν θυμάστε ποια ήταν η τελευταία εμφάνιση του πρώην ζευγαριού, δείτε την παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved