Μαύρο Ρόδο: Το αμαρτωλό παρελθόν της Κασσιανής στο φως – Τα ναρκωτικά και οι ληστείες
Media

Μαύρο Ρόδο: Το αμαρτωλό παρελθόν της Κασσιανής στο φως – Τα ναρκωτικά και οι ληστείες

Στο «Μαύρο ρόδο» έρχονται εξελίξεις που υπόσχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η ενθρόνιση της νέας ηγουμένης, δηλαδή της Κασσιανής, δεν πάει όπως την υπολογίζει, ενώ στοιχεία από το αμαρτωλό παρελθόν της βγαίνουν στο φως. Παράλληλα, η Αλεξία και ο Βίκος φιλιούνται και γίνονται ζευγάρι...

Η Κασσιανή είναι αυστηρή, τυπική και σκληρή, ενώ κάνει συνεχώς ραδιουργίες με σκοπό να πετύχει κάθε σχέδιο που έχει στον νου της. Γεγονός που αποδεικνύεται από την υπονόμευση της ηγουμένης Φιλαρέτης, προκειμένου να πάρει αυτή τη θέση της.

Και τα καταφέρνει. Μάλιστα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Κασσιανή και ο Γιώργος οργανώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός υποτιθέμενου θαύματος, που θα λάβει χώρα στο μοναστήρι την ημέρα της ενθρόνισής της, κατά το οποίο ο Σταυρίνος θα σηκωθεί επιτέλους από το αναπηρικό καρότσι και θα περπατήσει ξανά.

Σύντομα, λοιπόν, όλοι οι κάτοικοι της Γερακιανής συγκεντρώνονται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας ηγουμένης, δηλαδή της Κασσιανής, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζει. Ούτε τα θαύματα και από την πρώτη κιόλας ημέρα που χρίζεται ηγουμένη, διασύρεται!

Και σαν να μη φτάνει αυτό, κάποια στοιχεία από το αμαρτωλό παρελθόν της αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Αυτά σχετίζονται με την περίοδο που έκανε χρήση σκληρών ναρκωτικών ουσιών και επίσης εμπλεκόταν και σε μία συμμορία που διέπραττε ληστείες.

Η Κασσιανή σαστίζει μ’ αυτά τα στοιχεία και κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να ανακαλύψει ποιος ή καλύτερα ποια από τις αδελφές της στο μοναστήρι κάνει έρευνα για το ποιόν της με σκοπό να τη διαβάλει. Τα πρώτα πρόσωπα που έρχονται στο μυαλό της είναι η προκάτοχός της, η Φιλαρέτη, και η Αυξεντία, αλλά εκείνες το μόνο που αρκούνται να πουν είναι ότι τίποτα δεν μένει κρυφό και απλά κάποια στιγμή έρχεται η τιμωρία των πράξεών μας.

Αλεξία & Βίκος γίνονται ζευγάρι

Η Αλεξία, μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της Αγγελικής, προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της, καθώς και στοιχεία που θα την οδηγήσουν στον πραγματικό δολοφόνο της. Γι' αυτό έχει προσεγγίσει τον Βίκο, με τον οποίο διατηρούσε κρυφή

σχέση η μητέρα της, αλλά ο τρόπος που κινείται και συμπεριφέρεται φέρνει άλλα, απρόσμενα αποτελέσματα. Σύμφωνα με το my tv, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η νεαρή γοητεύεται από τον Βίκο. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σ’ εκείνον, ο οποίος στο πρόσωπο της Αλεξίας βλέπει την Αγγελική.

Μόνο που ο Βίκος ζητάει από την κοπέλα να σταματήσουν τις συναντήσεις τους και εκείνη, προκειμένου να τον ξαναδεί, του εκμυστηρεύεται ότι μόλις έχει βρει κάποια στοιχεία που αφορούν το παρελθόν του.

Σύντομα, οι δυο τους συναντιούνται στο ξενοδοχείο που μένει ο άντρας και δίνουν το πρώτο τους φιλί. Δεν μένουν, όμως, μόνο σ’ αυτό. Κάθε μέρα που περνάει έρχονται όλο και πιο κοντά, μέχρι που αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι. Βέβαια, γνωρίζουν πολύ καλά και οι δύο ότι αυτό θα πυροδοτήσει νέο πόλεμο ανάμεσα στον Βίκο και τον Θέμη, καθώς και στην Αλεξία με την οικογένειά της.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved