Γιαννακοπούλου: Η παραλίγο γκάφα της Μενεγάκη και η ατάκα για τον γάμο που ξάφνιασε την Ελένη
Media

Γιαννακοπούλου: Η παραλίγο γκάφα της Μενεγάκη και η ατάκα για τον γάμο που ξάφνιασε την Ελένη

Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε την Ντάνη Γιαννακοπούλου, την «Αλεξάνδρα», από τη σειρά «Έρωτας φυγάς» και παραλίγο να την πατήσει - και δεν θα ήταν η πρώτη φορά- γιατί νόμιζε ότι τα είχε ξαναπεί με την ηθοποιό. 

Σχετικά με το όνομά της σχολίασε ότι μικρή ήταν η πρώτη λέξη που είπε ήταν «Ντάνη» κι έτσι κράτησε μέχρι και σήμερα αυτό το όνομα. Το όνομα «Ντάνη» βγαίνει από το Ιωάννα.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά σπούδασε «Επικοινωνία & ΜΜΕ» στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ntani.jpg

«Ήταν αυτό που ήθελα να κάνω από πολύ μικρή. Θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπω ταινίες που πρωταγωνιστούσαν παιδάκια και να κάθομαι στις πίσω θέσεις του αυτοκίνητου του πατέρα μου και να περιμένω ένα κυνηγό ταλέντων να με δει».

Και πρόσθεσε: «Όταν κλήθηκα στην ζωή μου να δω τι θα κάνω στα 17 εξέφρασα την επιθυμία και οι γονείς μου εξέφρασαν τις δικές τους αντιστάσεις. Με ενδιέφερε και η δημοσιογραφία και το γράψιμο, έτσι αποφάσισα να μπω στο τμήμα Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών».

1677075290937-325363041-ntani5.jpg

Παράλληλα με τις σπουδές στης στην δημοσιογραφία, ξεκίνησε να σπουδάζει και υποκριτική η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Αναφορικά με την ενασχόλησή της στο τομέα της υποκριτικής παραδέχθηκε ότι είναι «δύσκολα, γιατί έρχεσαι πάντα αντιμέτωπος με τον εαυτό σου».

Για τα πρώτα χρόνια της καριέρας ενός καλλιτέχνη ανέφερε η ηθοποιός ότι χρειάζεται να έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση.

ntani-eleni.jpg

«Υπάρχει μία αντίσταση που έχουμε εμείς οι θεατρικοί ηθοποιοί να κάνουμε τηλεόραση. Από την άλλη, υπάρχει και στον αντίποδα, το να σε αναγνωρίζει ο κόσμος σου δίνει μεγάλη χαρά. Στην αρχή ήμουν διστακτική να μπω στην τηλεόραση, αλλά και για να είμαστε ειλικρινής δεν μπαίνεις κι εύκολα στην τηλεόραση», σχολίασε η ηθοποιός.

Στη σειρά που συμμετέχει η ηθοποιός «Έρωτας φυγάς», μάλιστα χρειάστηκε να κάνει τρεις οντισιόν.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά.

Όσον αφορά τον γάμο, είπε πως ήξερε από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον άνθρωπό της ότι θα είναι μαζί για πάντα, όσο κρατά για το για πάντα. Και υπογράμμισε "δεν πιστεύαμε ότι ο γάμος θα προσθέσει κάτι... δεν φοβόμασταν" και μετά "κάναμε ένα πάρτι"!

Ο σύζυγός της δεν είναι στο χώρο του θεάματος και η ηθοποιός ανέφερε ότι "είναι ανακουφιστικό που δεν είμαστε στον ίδιο χώρο. Έχω κάνει δουλειά για να βρεθούν οι ισορροπίες" και η Ελένη χαμογέλασε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved