Άγρια γη: Η Ελπίδα καλύπτει τη μητέρα της και υποψιάζεται πως της έχει στήσει παγίδα ο Άρης
Media

Άγρια γη: Η Ελπίδα καλύπτει τη μητέρα της και υποψιάζεται πως της έχει στήσει παγίδα ο Άρης

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (23/2), η Αθηνά, ο Γρηγόρης κι ο Θωμάς μαθαίνουν από τον Βαγγέλη για την απόπειρα δολοφονίας της Όλγας κατά του Χρήστου.

Κι ενώ περιμένουν να συλληφθεί, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Άρη. Το χτύπημα του Χρήστου προκαλεί αγωνία στην Όλγα και την Ελπίδα, αλλά και στον Άρη και τον Μιχάλη, για διαφορετικούς λόγους.

Η Ελπίδα καλύπτει τη μητέρα της και υποψιάζεται πως της έχει στήσει παγίδα ο Άρης. Ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η αγωνία όλων κορυφώνεται.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Άγρια γη είδαμε...

Ο Χρήστος βρίσκεται στην αποθήκη και περιμένει την Όλγα. Τελικά όμως το σχέδιο του Άρη δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα ήθελε. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει την ανάκριση της Όλγας, ενώ η Ελπίδα της λέει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της και θα την βοηθήσει.

Ο Στέφανος υποπτεύεται ακόμα τη Ζωή και ψάχνει κρυφά τον υπολογιστή της, η αποκάλυψη όμως θα έρθει από ένα νέο στοιχείο. Η Ζωή θα αναγκαστεί να του πει την αλήθεια, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει ποιος δολοφόνησε τον Βλάσση. Τα νέα για την υγεία της Εύας συγκλονίζουν τόσο τον Μάνο όσο και τη Νάντια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved