Φωτεινή Μπαξεβάνη: Αυτοί είναι οι λόγοι που είπε το «ναι» στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»
Media

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Αυτοί είναι οι λόγοι που είπε το «ναι» στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ 1 «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Η ηθοποιός, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του σίριαλ, μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται, την Μπετίνα, και μας αποκάλυψε, ανάμεσα σε άλλα, πως στη συνέχεια θα συμβούν πολλές ανατροπές αλλά και εκπλήξεις.

  • Πώς είναι η τρέχουσα σεζόν για εσένα;

Τηλεοπτικά, κάνω γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ 1 «Κάνε ότι κοιμάσαι», θεατρικά, εδώ και πέντε χρόνια, είμαι στην παράσταση «Η κυρά της Ρω», του Γιάννη Σκαραγκά, ο οποίος υπογράφει το σενάριο και στο σίριαλ. Σε όλο αυτό το διάστημα, είχαμε κάποιες παραστάσεις, οι οποίες ακυρώθηκαν λόγω κορονοϊού.

Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, την περιοδεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κυρίως και φιλοδοξούμε μέχρι το φθινόπωρο να τις ολοκληρώσουμε. Συμμετέχω, επίσης, στο έργο «Φρέντυ Άτρωτος», σε σκηνοθεσία - κινηματογράφηση του Διαμαντή Καραναστάση, που εντάσσεται στο ψηφιακό ρεπερτόριο του θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.

  • Η συνεργασία σου με την ΕΡΤ 1 συνεχίζεται ακόμα μία χρονιά μέσα από τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι». Ποιοι λόγοι συνετέλεσαν για να πεις το «ναι» σε αυτή την πρόταση;

Πρώτα απ’ όλα, ότι η σειρά είναι στην ΕΡΤ, καθώς είχαμε και έχουμε μια υπέροχη και εξαιρετική συνεργασία. Η ΕΡΤ έχει κάνει μια φοβερή διαφορά στη μυθοπλασία με όλες τις σειρές της και τα προγράμματά της είναι πολύ καλά και ποιοτικά. Δεύτερον, πολύ βασικό, ότι το σενάριο το υπογράφει ο Γιάννης Σκαραγκάς, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ.

Είμαστε είκοσι πέντε χρόνια συνεργάτες και χαίρομαι ιδιαίτερα τώρα που μέσα από το «Κάνε ότι κοιμάσαι» ρου δίνεται η ευκαιρία να παίξω κι έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που με έχουν συνηθίσει στις τηλεοπτικές δουλειές μου, διότι στο θέατρο έχω κάνει από όλα τα είδη.

baxevani-(1).jpg

Όμως επειδή, συνήθως, με είχαν συνδυάσει με την κωμωδία, ήταν για μένα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και χαίρομαι που έχει τόσο καλές κριτικές η ερμηνεία μου και βέβαια, η σειρά.

Επίσης, η συνεργασία μου με την Άννα Λεμπέση, με την οποία γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε, και φυσικά οι σκηνοθέτες Αλέξανδρος Πανταζούδης και Αλέκος Κυράνης.

  • Περιμένατε την επιτυχία που θα είχε η σειρά;

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που θα κάνει την επιτυχία και τη διαφορά. Δεν υπάρχει συνταγή, γιατί αν υπήρχε θα κάναμε πάντα όλο επιτυχίες. Όμως, η αλήθεια είναι πως το περίμενα. Ο κόσμος, τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις πλατφόρμες, έχει πια απαιτήσεις. Έχει δει πολύ διαφορετικά είδη και ειδικά τέτοιων ειδών σειρές όπως είναι το «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Ελλάδα, που έχει να κάνει και με κομμάτια της ελληνικής πραγματικότητας, τα οποία είναι πολλά μέσα στη σειρά, όπως για παράδειγμα όλες αυτές οι σχέσεις των εφήβων με μια παραβατική συμπεριφορά, μας απασχολούν, δυστυχώς, στο καθημερινό δελτίο ειδήσεων, καθώς είναι πράγματα που ενδιαφέρουν πολύ την ελληνική κοινωνία.

Ύστερα από μια δεκαετία οικονομικής κρίσης, τώρα και με τον κορονοίό, υπάρχουν πολλά έντονα τέτοια κομμάτια. Οπότε, το σίριαλ αφορά πάρα πολύ τον κόσμο και τους νέους. Η σειρά έχει πολύ φανατικό κοινό και η επιτυχία της είναι τεράστια. Επίσης, είναι πολύ σημαντική π δυνατότητα που δίνει η ΕΡΤ μέσω του ERTFLIX που μπορείς να την παρακολουθήσεις όποτε θέλεις, είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved