Αργύρης Αγγέλου: «Με τα social media είμαι λίγο επιφυλακτικός»
Media

Αργύρης Αγγέλου: «Με τα social media είμαι λίγο επιφυλακτικός»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τα social media.

  • Είσαι από τα άτομα στον χώρο που έχουν την τύχη να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τους δένει μια ειλικρινής φιλία και σχέση η οποία κρατάει αρκετά χρόνια. Τι ξεχωρίζεις σε αυτούς τους ανθρώπους και τους κάνει να κρατούν ισχυρή θέση στην καρδιά και στη ζωή σου;

Γενικά, στις ανθρώπινες σχέσεις είμαι πάρα πολύ πιστός! Πιστός φίλος, πιστός σύντροφος, πιστός συνεργάτης! Είναι στο DNA μου. Οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι λοιπόν, είναι άνθρωποι που αναγνωρίζουν και εκτιμούν αυτό το χαρακτηριστικό μου.

Ο τρόπος μου καμιά φορά μπορεί να μην είναι ευδιάκριτος, γιατί δεν είμαι καλός στα λόγια. Είναι όμως σαφής και ουσιαστικός. Στενοχωριέμαι για ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου και συνδέθηκα με κάποιο τρόπο μαζί τους, που δεν το αντιλήφθηκαν. Μπορεί και εγώ να κάνω κάτι λάθος. Το δουλεύω όμως και προσπαθώ να το διορθώσω.

argirisaggelou-(4).jpg
  • Έχεις μπει ποτέ στην παγίδα των σχολίων στα social media;

Με τα social media είμαι λίγο επιφυλακτικός. Η γενιά μου στα social media ονομάζεται boomer, κάτι που έμαθα πρόσφατα. Δεν έχω λοιπόν την απόλυτη εξοικείωση που έχουν τα νεότερα παιδιά. Είναι εξαιρετικά καλό ότι παρέχουν τη δυνατότητα στον οποιονδήποτε να επικοινωνήσει οτιδήποτε θέλει, αλλά προσωπικά το βρίσκω και εξαιρετικά επικίνδυνο.

Αυτό το μέτρο που κατά τη γνώμη μου θεωρώ ότι χρειάζεται, το έχω εντοπίσει σε ελάχιστους. Με προβληματίζουν οι άνθρωποι που έχουν άποψη για όλα στην κανονική ζωή, πόσο μάλλον στα σόσιαλ μίντια τις περισσότερες φορές πίσω από ένα ανώνυμο προφίλ. Όλοι τα ξέρουν όλα! Μου κάνει εντύπωση ότι πολλές φορές ενοχοποιείται το «δεν ξέρω» για κάτι. Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω... Αναρωτιέμαι και το παρατηρώ σαν κοινωνικό φαινόμενο.., είπε ο Αργύρης Αγγέλου στο ΕΓΩ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved