Σωτήρης Καλυβάτσης: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τον Κανάκη σήμερα & η αμηχανία για την Υρώ Λούπη
Media

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις με τον Κανάκη σήμερα & η αμηχανία για την Υρώ Λούπη

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22-02) ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

O ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Αντώνη Κανάκη και πώς διαχειρίστηκε τη ρήξη στη σχέση τους καθώς ήταν στενοί συνεργάτες ενώ ήρθε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για την σύντροφό του, επίσης ηθοποιό, Υρώ Λούπη.

kalivantsis.jpg

«Από τη στιγμή που επήλθε η παύση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με τον Αντώνη , γιατί είχαμε μαζί και την εταιρεία, γύρισα σελίδα στη ζωή μου. Μου αρέσει αυτό το πράγμα, είναι μέσα μου. Έφτασα σε ένα αδιέξοδο, τελείωσε εκείνο το πράγμα, οπότε μετά κάτι έπρεπε να μου συμβεί. Το να ξαναβάλω μπροστά πράγματα στη Θεσσαλονίκη, είναι μικρό το μαγαζί, να πάρω ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί, δεν μου πέρασε από το μυαλό. Ήταν πολλά τα καλά πράγματα που κάναμε μαζί για να διαλυθώ ολοκληρωτικά για μία παραπάνω από μία κακιά στιγμή», ανέφερε.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Υρώ Λούπη αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι είναι αυτό που μπορεί να την ενοχλεί σε εκείνον, ο ηθοποιός ήρθε σε αμηχανία.

kalivatsis-loupi-(5).jpg

«Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Ε, δεν ξέρω πολλά μπορεί. Το βάλατε και στο βίντεο, ότι δεν εκφράζω εύκολα τα συναισθήματά μου. Λέω τα πάντα αλλά αν αγαπώ, στο δείχνω. Δεν θα πω αγάπη μου, σε αγαπώ κι αγάπησέ με. Είμαι λίγο… Τα κανιβαλίζω αυτά».

Δες στο βίντεο την αντίδρασή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved