Survivor: Το εξώδικό «βόμβα» της Ασημίνας στον Ατζούν- Με κρατούσανε 10 μέρες. Μου έδιναν ηρεμιστικά
Media

Survivor: Το εξώδικό «βόμβα» της Ασημίνας στον Ατζούν- Με κρατούσανε 10 μέρες. Μου έδιναν ηρεμιστικά

Survivor all star: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε εξώδικο - "βόμβα" στον Ατζούν! 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έστειλε εξώδικο σύμφωνα με την εκπομπή, Super Κατερίνα για την παραμονή παρά τη θέλησή της στον Άγιο Δομίνικο.

Μεταξύ άλλων, το εξώδικο της πρώην παίκτριας του Survivor, αναφέρει:

«Ουδέποτε μέχρι και σήμερα ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφορα εκ μέρους σας και με έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

asixatz__323187131_551093366667158_6243505188917370366_n.jpg

Μάλιστα, σε άλλο σημείο του εξώδικου, η Ασημίνα καταγγέλλει πως κρατήθηκε παρά τη θέλησή της έγκλειστη σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με έναν υπάλληλο της εταιρείας παραγωγής για δέκα ημέρες και τόνισε ότι της χορηγούνταν καθημερινά τρία ηρεμιστικά χάπια.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η δικηγόρος της πρώην παίκτριας του reality, Βάσια Καπερνάρου περιγράφοντας την κακή ψυχολογική κατάσταση της Ασημίνας.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκεται ακόμα σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, μιας και μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, την οποία θεώρησε πολύ μεγάλη αδικία, δεν μπορεί να το πιστέψει.

Επρόκειτο για μια από τις πολύ δυνατές παίκτριες που είδαμε μέσα στο Survivor και φέτος αποβλήθηκε μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, λόγω απόφασης της παραγωγής του ριάλιτι, μετά από καταπάτηση κανόνων, οι οποίοι και είχαν να κάνουν άμεσα με την επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, δήλωσε από την αρχή ότι έχει σκοπό να μιλήσει άμεσα για τα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο, λέγοντας ότι όλο αυτό είναι πολύ μεγάλη αδικία εις βάρος εκείνης και της Κατερίνας Δαλάκα και πώς κανονικά θα έπρεπε να είχαν παραμείνει στο ριάλιτι. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, τις τελευταίες μέρες, δείχνει να μην είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και για αυτόν τον λόγο έχει δεχτεί και σωρεία μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η τελευταία εξέλιξη θέλει την Ασημίνα να έχει στείλει εξώδικο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved