Survivor: Με αυτή την εστεμμένη έχει έρθει κοντά ο Νικόλας Αγόρου
Media

Survivor: Με αυτή την εστεμμένη έχει έρθει κοντά ο Νικόλας Αγόρου

Ο Νικόλας Αγόρου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το Survivor 2 και συμμετέχει και στο κύκλο του all star! Με ποια όμως γυναίκα έχει έρθει κοντά πριν μπει στο ριάλιτι; 

Ο πρώην παίκτης είχε ξεχωρίσει τόσο για τα τατουάζ του όσο και για τις επιδόσεις του στον στίβο μάχης και κατάφερε να δημιουργήσει συμπάθειες και αντιπάθειες.

Ωστόσο, η θέλησή του για να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό και η αγάπη των τηλεθεατών τον έφτασαν πολύ κοντά στο μεγάλο έπαθλο, άραγε πόσο μακριά θα φτάσει στο survivor all star;

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, Πέμπτη στην εκπομπή Πρωινό ο παίκτης του Survivor All Star έχει έρθει κοντά με μία πρώην εστεμμένη.

ag_agorou_51088046_359517651302911_1492112216277529885_n.jpg

Ποια είναι αυτή η καλλονή;

Σύμφωνα με το Πρωινό Μας η πρώην εστεμμένη, Αθηνά Πικράκη η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Τζαβέλλα, έχουν έρθει κοντά.

Συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε: «Τους τελευταίους μήνες ξέρω ότι υπάρχει μια επαφή πιο στενή και μια αμοιβαία εκτίμηση. Επειδή τώρα ο Αγόρου είναι στο παιχνίδι και θα αργήσει να βγει, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση και αν θα γίνει πιο ζεστή. Δε μιλάμε αυτή τη στιγμή για σχέση, λέμε ότι έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved