Χρήστος Φερεντίνος: Η πρόταση από τον ΣΚΑΙ και το παρασκήνιο
Media

Χρήστος Φερεντίνος: Η πρόταση από τον ΣΚΑΙ και το παρασκήνιο

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΙ φαίνεται να βρίσκεται ο Χρήστος Φερεντίνος και μάλιστα για διπλό ρόλο.

Το συμβόλαιό του με τον ALPHA ολοκληρώνεται στο τέλος του καλοκαιριού και, παρά την επιτυχημένη πορεία του «Deal», η πρόταση από τον ΣΚΑΙ έχει δελεάσει τον παρουσιαστή, ώστε να αποφασίσει τη μεταγραφή του.

ferentinos-(1).jpg

Το κανάλι του Φαλήρου έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του «Μονομάχου», του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού που παρουσίαζε πριν από πολλά χρόνια ο Φερεντίνος στο STAR και τώρα θέλει να το βγάλει ο ΣΚΑΙ την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο στο «πακέτο» συνεργασίας έχει πέσει και η παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής, όπου κάθε σαββατόβραδο ο Φερεντίνος θα υποδέχεται τους καλεσμένους του και τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Αν και ακόμα δεν έχουν πέσει οι οριστικές υπογραφές μεταξύ του σταθμού και του Φερεντίνου, οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν συμφωνήσει, εκτός αν ο ALPHA κάνει κάποια... δελεαστικότερη πρόταση και καταφέρει να κρατήσει τον παρουσιαστή στο δυναμικό του.

ferentinos-(2).jpg

Διαφορετικά, με την αποχώρησή του εκτιμάται ότι το κανάλι θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη για το «Deal» ή να αναζητήσει κάποιο νέο τηλεπαιχνίδι για το καθημερινό απογευματινό του πρόγραμμα.

Πηγή Tηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved