Συγκινεί ο Καληώρας: «Δύο μέρες πριν φύγει από τη ζωή η Τζέσυ, χάρισε στη γυναίκα μου κοσμήματα…»
Media

Συγκινεί ο Καληώρας: «Δύο μέρες πριν φύγει από τη ζωή η Τζέσυ, χάρισε στη γυναίκα μου κοσμήματα…»

Ο Θάνος Καληώρας αποκαλύπτει ότι μετά τη συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars» γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, δηλώνει ότι επιστρέφει θεατρικά και μιλά για την εποχή της συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, τον χαμό της Τζέσυς Παπουτσή και την αγάπη του στην εγγονή του.

«Η μεγάλη λύπη με τον χαμό της Τζέσυς, έξι μήνες μετά ήρθε η χαρά με τον ερχομό της μικρής Τζεσούλας. Η ζωή φέρνει και λύπες και χαρές. Την Τζέσυ την έχω στο μυαλό μου με τη μικρή, γιατί υπάρχει συνεχώς αναφορά του ονόματός της. Την εγγονή μου την έχω σαν δεύτερο παιδί μου».

Και συμπληρώνει o Θάνος Καληώρας: «Όταν πρωτοαντίκρισε η Τζέσυ την τωρινή μου γυναίκα, την αγκάλιασε και την έκανε να νιώσει τόσο όμορφα. Λίγο πριν ‘φύγει’ από τη ζωή, χάρισε στη γυναίκα μου κοσμήματα για να τα έχει μαζί της».

kalioras-tzesi.webp

Για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, λέει:

«Η συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο ήταν πρωτόγνωρη, υπήρχε σεβασμός και αξιοπρέπεια. Ήταν απαιτητικός συνεργάτης γιατί ήταν κάτι καινούργιο γι’ αυτόν το καθημερινό σήριαλ».

Για την τηλεόραση τότε, είπε:

«Τη δεκαετία του ‘90 υπήρχαν τα καθημερινά σήριαλ και η ιδιωτική τηλεόραση και είχαμε μεγάλη επαφή με αυτήν. Την αγαπώ την τηλεόραση και θα ήθελα να είμαι σε μια σειρά».

kalioras5.jpg

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται στη θεατρική παράσταση «Κάθε πέρσι και του χρόνου».

«Ετοιμάζουμε την κωμωδία ‘Κάθε πέρσι και του χρόνου’ στο θέατρο Αλάμπρα. Νιώθω πολύ χορτάτος και θέλω να έχω ηρεμία στη ζωή μου και να είμαι όρθιος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved