Survivor all Star: Σε αυτές τις ομάδες μπαίνουν Γιωρίκας Πιλίδης και Νικολέτα Μαυρίδη
Media

Survivor all Star: Σε αυτές τις ομάδες μπαίνουν Γιωρίκας Πιλίδης και Νικολέτα Μαυρίδη

Survivor all star: Δυο ακόμη νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και αυτοί είναι ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Νικολέτα Μαυρίδη και έγινε η αποκάλυψη σε ποιες ομάδες μπαίνουν.

Οι δυο παίκτες αναχώρησαν στις 21 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να μπουν την Κυριακή.

Να σας θυμίσουμε ότι η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και η δημοσιογράφος Σοφία Ραφτοπούλου τους συνάντησε στο αεροδρόμιο και απέφυγαν να κάνουν πολλές δηλώσεις.

Η Νικολέτα δε θέλησε να κάνει δηλώσεις, ενώ ο Γιωρίκας ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να πάρει φέτος την πρωτιά και το χρηματικό έπαθλο του «Survivor All Star».

pilidis-mavridi.jpg

Πώς θα φέρουν την ανατροπή;

Στο έπαθλο της Κυριακής, σύμφωνα πάντα με το πρωινό, η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ποιον παίκτη από τους δύο θέλει… και εκεί θα έρθει η μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι.

Σήμερα έγινε η αποκάλυψη από τον Νίκο Παρτσώλη στην εκπομπή «Πρωινό μας» ότι ο Γιωρίκας θα μπει στην ομάδα των Μαχητών και η Μαυρίδη θα αγωνιστεί για την ομάδα των Διασήμων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved