Media

Σπύρος Μπιμπίλας: Τα δάκρυά του για τον χάμο της Μάρθας Καραγιάννη- «Ήταν ορόσημο στη ζωή μου»

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την καριέρα του και την συμμετοχή του στο J2US, αλλά και για τον ξαφνικό θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, που τον συγκλόνισε. 

Ο ίδιος είναι ένας απο τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για την καριέρα του, αλλά και για την υποστήριξή του στο κίνημα του ελληνικού #MeToo, μιας και βρίσκεται από την αρχή δίπλα στα θύματα και έχει ξεκαθαρίσει πάμπολλες φορές στη θέση τους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Mega Καλημέρα" και μίλησε για όλους και για όλα, με άκρως αποκαλυπτικό τόνο. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τους ρόλους του, αλλά και την φωτογράφηση που πρόσφατα έκανε ως Μέγας Αλέξανδρος, ενώ παράλληλα μίλησε και για την απώλεια που του στοίχισε περισσότερο από εκείνες των τελευταίων χρόνων. Εκείνη ήταν της ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη, την οποία και από τότε που την γνώρισε, την θεώρησε ορόσημο στη ζωή του.

1677244121720-940333489-Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2422023-30117-mm.bmp.jpg

«Στα 20 μου, μού είχε γίνει πρόταση από αμερικανική παραγωγή να κάνω δοκιμαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, λόγω της ομοιότητας. Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφιση μου ως Μέγας Αλέξανδρος, έτσι για να τα την σπάσουμε σε μερικούς που ό,τι κι αν πεις σου κάνουν bullying.

Έχω δεχθεί πολύ bullying για πολλά πράγματα, ειδικά την περίοδο με τα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας. Η σοβαροφάνεια είναι κακό πράγμα. Είχε συμβεί μια μικρή παρεξήγηση με τον Σταμάτη Φασουλή η οποία λύθηκε, μιλάω και μ’ αυτούς που έχω συρθεί στα δικαστήρια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

image-2023-02-24T150849.052.jpg

«Παίζω σε μια ρωσική παραγωγή, έχω παίξει και σε γιαπωνέζικη και σε αμερικανική και στο Crown που κόπηκε η σκηνή, αλλά θα παίρνω δικαιώματα. Σε κεντρικό θέατρο έβαλαν το όνομά μου με τα νέα παιδιά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπήκε μπροστά και είπε πως είναι λάθος. Η δικαιοσύνη δεν έπεσε από τον ουρανό! Άνθρωποι φτιάχνουν τους νόμους και μπορεί να είναι ατελείς ή να έχουν λάθη.

Κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε συγκινημένος: «Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Η Μάρθα ήταν για εμένα ένα ορόσημο στη ζωή μου γιατί μού έδειξε τι θα πει φιλανθρωπία χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι την κάνεις. Αυτό το πράγμα της Μάρθας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στην κηδεία μου το ηχητικό που θα παίζει θα λέει «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved