Survivor - Άφωνη η Μπακοδήμου με την αποκάλυψη! O Μάριος έχει έρθει κοντά και με 4η παίκτρια
Media

Survivor - Άφωνη η Μπακοδήμου με την αποκάλυψη! O Μάριος έχει έρθει κοντά και με 4η παίκτρια

Και με τέταρτη παίκτρια του Survivor ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης! Η αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ αφήνοντας άφωνη την Μαρία Μπακοδήμου.

Φαίνεται πως υπάρχει και τέταρτη παίκτρια με την οποία έχει έρθει ερωτικά κοντά ο Μάριος Πρίαμος. Την αποκάλυψη έκανε η πρώην παίκτρια Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία συμμετείχε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

official_mariospriamos_296483725_5295569727222274_6289358672390504120_n.jpg

Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε ότι μπροστά στα μάτια της ο Μάριος Πρίαμος βρέθηκε πολύ κοντά με ακόμα μια πρώην παίκτρια του Survivor.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, πρόκειται για παίκτρια του Survivor 2, ενώ το περιστατικό συνέβη πριν από 2 χρόνια στη Μύκονο.

Και παρά τις πιέσεις, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν αποκάλυψε το όνομα της παίκτριας.

SURVIVOR2.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι αι ο Νίκος Παρτώλης έφερε στο φως μέσα από το Πρωινό Μας μία νέα μια πικάντικη λεπτομέρεια αφού ανέφερε ότι ο Μάριος θα παραδεχτεί στην Ελευθερία εκεί όπου απομονώνονται ότι είχε ερωτική επαφή και με μία άλλη παίκτρια και αποκαλύπτει το όνομά της.

Συγκεκριμένα είπε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό μας σχετικά με το «ζευγάρι» του survivor: «Στην κουβέντα που φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα δούμε την Κυριακή, η Ελευθερία ρωτάει τον Μάριο, αν υπήρξε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια του Survivor, εκτός από αυτή με την Καρολίνα. Ο Μάριος όχι μόνο το παραδέχεται αλλά λέει και για ποια πρόκειται. Αν δεν πει το όνομα, θα το σας το πω εγώ τη Δευτέρα».

Και σήμερα η Ελέτσι άφησε "κάγκελο" την Μπακοδήμου με τη νέα αποκάλυψη για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη! "Μας πώς είναι" αναφώνησε η παρουσιάστρια!

Δείτε και εσείς το απόσπασμα από την εκπομπή, Γεια σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved