Κώστας Παπαδόπουλος: Η πρώτη αινιγματική ανάρτησή του μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star!
Media

Κώστας Παπαδόπουλος: Η πρώτη αινιγματική ανάρτησή του μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το Survivor All Star, με τον ίδιο να νιώθει αδικημένος από τους συμπαίκτες του, μιας και δεν του άξιζε να φύγει από τόσο νωρίς, κατά τη γνώμη του. 

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star είπε τα πάντα...

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που αποχώρησε τελευταίος από το ριάλιτι επιβίωσης και η αλήθεια είναι πώς δεν χαιρέτησε κανένας από τους συμπάικτες του, ούτε και από την ομάδα των Μαχητών ενώ έφυγε από το συμβούλιο ευχόμενος σε όλους καλή συνέχεια.

Πριν από μερικά λεπτά, με μια ανάρτησή του στα social media, ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν και ήταν δίπλα του, ενώ κατακρεούργησε την ομάδα των Διασήμων...

"Ευχαριστώ ☀️



Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι εώς τώρα.
Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομήνικο. Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου, δεν εξαγοράζονται.

Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα.

Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανος μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά.

Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία. Εγώ από την μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω.

Σας ευχαριστώ και πάλι απο καρδιάς"

Δείτε στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved