Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα
Media

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα

Survivor All Star: Αργά το βράδυ της Δευτέρας (27-02) επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες και πλέον βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του.

papadopoulos-(5).jpg

Εμφανώς ταλαιπωρημένος από το πολύωρο ταξίδι ο Κώστας Παπαδόπουλος απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο συνοδευόμενος από τους ανθρώπους της παραγωγής. Με χαμόγελο και ευδιάθετος απέφυγε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Δες τον στη gallery

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι εώς τώρα.
Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομίνικο. Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου, δεν εξαγοράζονται.

Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα.

kostas.papadopoulos.jpg

Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανός μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά.

Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία. Εγώ από την μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω.

Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς», έγραψε ο ίδιος στην πρώτη του ανάρτηση στα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved