Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του & η αποκάλυψη της Καινούργιου: «Ξεκίνησε η αποσωλήνωση»
Media

Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του & η αποκάλυψη της Καινούργιου: «Ξεκίνησε η αποσωλήνωση»

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες νοσηλεύεται στην εντατική.

Το πρωί της Τρίτης (28-02) η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα δεκάδες μηνύματα που έχει λάβει για το πώς είναι η υγεία του συνεργάτη της, είπε πως:

mikroutsikos-(3).jpg

«Θα ξεκινήσω με κάτι πολύ σημαντικό γιατί έχετε στείλει άπειρα μηνύματα. Θα μιλήσω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και θα πω πως η κατάστασή του παραμένει σταθερή και για το πω ιατρικά έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης και στέλνουμε τις προσευχές μας και όλη τη θετική μας ενέργεια για να πάνε όλα καλά», είπε η παρουσιάστρια με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει: «Τα νέα που έδωσες είναι ευχάριστα σε εισαγωγικά. Είναι θετικό το ότι ανταποκρίνεται στη αγωγή».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο Αττικό νοσοκομείο ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο ΥΓΕΙΑ με λοίμωξη του αναπνευστικού και παραμένει στην εντατική μονάδα θεραπείας του ΥΓΕΙΑ . Ο παρουσιαστής είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από έναν χρόνο με σοβαρή λοίμωξη.

mikroutsikos-(2).jpg

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που αρκετές φορές έχει λείψει από το πόστο του στην εκπομπή Super Κατερίνα για να κάνει προγραμματισμένες εξετάσεις, αυτή τη φορά δεν βρέθηκε στο νοσοκομείο για κάτι που είχε προγραμματίσει από καιρό αλλά εκτάκτως, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

«Ο Ανδρέας δεν είναι και σήμερα μαζί μας, έχει μια μικρή αδιαθεσία αλλά είναι καλά. Μην μου αγχώνεστε», είπε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, θέλοντας να καθησυχάσει τους τηλεθεατές του ALPHA που δεν είδαν στο πλατό τον παρουσιαστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved