Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για την παίκτρια του Survivor που ο Μάριος Πριάμος είχε ερωτικές επαφές
Media

Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για την παίκτρια του Survivor που ο Μάριος Πριάμος είχε ερωτικές επαφές

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day το πρωί της Τρίτης (28-02) μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στον Μάριο Πριάμο και στις φήμες που τον θέλουν να είχε ερωτικές επαφές με παίκτρια του Survivor μετά από όλα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα.

stamatina-gia-priamo-(3).jpg

Στο επεισόδιο της Κυριακής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψη, λέγοντας πως:

«Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την… Μπράβο σεξουαλικότητά».

Το πρωί της Τρίτης (28-02) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μέσα από το Happy Day πως το όνομα της συγκεκριμένης παίκτριας που ήταν σε προηγούμενο κύκλο του Survivor, αρχίζει από «Σ».

stamatina-gia-priamo-(1).jpg

«Μου ήρθε το όνομα. Μου λέει ο Χάρης ότι δεν το λέμε και μου ήρθε ταυτόχρονα και μήνυμα της Μαρίας Αντωνά. Μου ήρθε το ίδιο όνομα από δύο πηγές. Είναι από τις ωραίες κοπέλες. Από “Σ” ξεκινάει. Να πω το δεύτερο; Δεν είναι παντρεμένη. Το δεύτερο είναι φωνήεν» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved