Maestro: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον δεύτερο κύκλο – Η αποκάλυψη του Αλμπάνη
Media

Maestro: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον δεύτερο κύκλο – Η αποκάλυψη του Αλμπάνη

Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς που λατρέψαμε.

Την αποκάλυψη έκανε ο πρωταγωνιστής της σειράς, Αντίνοος Αλμπάνης , ο οποίος μέσα από ένα story του μοιράστηκε με τους followers του το mail που έλαβε με τα δυο πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου.

maestro-(4).jpg

«Παξοί ερχόμαστε», έγραψε ο ηθοποιός

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Απρίλιο θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, θα σταματήσουμε για ένα διάστημα το καλοκαίρι και θα τελειώσουμε τα 8 αυτά επεισόδια. Θα τα γυρίσουμε σε δύο φουρνιές, 4 και 4», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο της σειράς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τονίζει πως ακόμα δεν έχει σκεφτεί πώς θα πορευτούν οι ήρωες στον νέο κύκλο του «Μαέστρο» μόνο ότι θα υπάρξει μια δικαίωση για όλους.

Παρόλο που είδαμε στην πρώτη σεζόν τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, μια αφορμή θα τους αναγκάσει να επιστρέφουν στο νησί, οι κάτοικοι των οποίων μοιράζονται ξανά ένα μεγάλο μυστικό.

maestro-(2).jpg

Μέσα από το μυστικό αυτό όμως, θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες που θα θέσουν τις ζωές όλων σε νέους κινδύνους. Και αν αναρωτιέστε για το αν η ιστορία του β' κύκλου θα εκτυλιχθεί στην Αθήνα ή τους Παξούς, σας πληροφορούμε πως ο Χριστόφορος τόνισε ότι ολόκληρο το καστ θα μεταβεί στους Παξούς από τον Φεβρουάριο και μετά. Συγκεκριμένα, είπε σε συνέντευξή του πως μέχρι τον Μάρτιο του νέου έτους, η παραγωγή και το καστ που τόσο αγαπήθηκε θα βρεθεί και πάλι στο αγαπημένο νησί των Επτανήσων για να ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Αυτό δεν σημαίνει πως μεγάλο μέρος των επεισοδίων δεν θα έχουν ως φόντο κεντρικά και εμβληματικά σημεία της πρωτεύουσας. Τέλος, τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει τη γραφή των επεισοδίων αλλά και να βρεθεί με τους ηθοποιούς ξανά προκειμένου όλοι μαζί να δώσουν νέα ερεθίσματα στο κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved