Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Μαίρη δεν θέλει να είναι πια νοικοκυρά!
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Μαίρη δεν θέλει να είναι πια νοικοκυρά!

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Μαίρη αρχίζει να βαριέται τη μονότονη ζωή της νοικοκυράς και μαλώνει με τον Στέλιο για τις δουλειές του σπιτιού.

Ο Άγγελος εξομολογείται στην Κάθριν πώς τη βλέπει, ενώ ο Λούης ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στη Ζαμπέτα. Την ίδια ώρα, το καρναβάλι που πλησιάζει θα φέρει αποκαλύψεις και ευτράπελα στη γειτονιά.

xronia-ert-(3).jpg

Μη χάσετε το νέο συναρπαστικό διπλό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που μεταδίδεται την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00.

xronia-ert-(2).jpg

Επεισόδιo 13ο: «Χωρίς ποδιά»

Η πάντα δυναμική Μαίρη έχει ξεκινήσει να βαριέται τη ζωή της νοικοκυράς και θέλει να κάνει και κάτι άλλο, ενώ ενοχλείται που βλέπει τον Στέλιο να μην τη βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Ο Άγγελος βρίσκει το θάρρος να μιλήσει στην Κάθριν για το πώς τη βλέπει, όμως ο Λούης παίρνει μια πολύ μεγαλύτερη απόφαση για το μέλλον της σχέσης του με τη Ζαμπέτα. Στο μεταξύ, ακόμα μια απρόσμενη άφιξη θα ταράξει τους Αντωνόπουλους!

xronia-ert-(5).jpg

Επεισόδιo 14ο: «Αναβίωση»

Το καρναβάλι πλησιάζει και η αναβίωσή του βάζει τη γειτονιά σε ετοιμασίες. Η Νανά ανακοινώνει στη Μαίρη και τον Στέλιο ότι γνώρισε κάποιον, ενώ η Τούλα και ο Γιάννης κάνουν την πρώτη τους επίσκεψη στον γιατρό. Παράλληλα, ο Λούης κάνει σχέδια για την πρόταση γάμου που θέλει να κάνει στη Ζαμπέτα, χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει! Το καρναβάλι θα φέρει αποκαλύψεις και ευτράπελα στη γειτονιά του Γκύζη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved