Ευγενία Σαμαρά: Η απώλεια του πατέρα της, ο ρόλος στον Σασμός και η μεγάλη επιτυχία
Media

Ευγενία Σαμαρά: Η απώλεια του πατέρα της, ο ρόλος στον Σασμός και η μεγάλη επιτυχία

Στον καναπέ της Ελένης έκατσε το μεσημέρι της Τρίτης η ηθοποιός, Ευγενία Σαμαρά, κι αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της και όσα την αλλάξαν στην πορεία της καθημερινότητάς της.

Η Ευγενία Σαμαρά λατρεύει να φτιάχνει κατασκευές με τα χέρια της. Μεγάλωσε με την πεποίθηση πώς πρέπει να είναι μία δυνατή γυναίκα και της πήρε χρόνο να δεχθεί την τρωτότητα της.

samara-(2).jpg

Η απώλεια του πατέρα της την έκανε να αναθεωρήσει τις σχέσεις με τους γονείς της και αυτό την λύτρωσε σε πολλά πράγματα.

Η ηθοποιός αρχικά μίλησε για τον ρόλο της στον Σασμό σε σχέση με τη προσωπικότητα της: «Έχω πολύ δυναμισμό και έχει ”γράψει” μέσα μου, γιατί μεγάλωσα με μία πολύ δυναμική γυναίκα, την μητέρα μου. Όλα στην ζωή μου είναι σωστά βαλμένα σε κουτάκια. Τώρα είμαι σε φάση να το αλλάξω αυτό».

samara-(3).jpg

Η ηθοποιός μιλώντας στην Ελένη παραδέχθηκε ότι μέχρι τώρα στην ζωή της η στοχοπροσήλωσή της είναι στην δουλειά και είναι σε μία φάση που θα ήθελε να το αλλάξει κι αυτό.

Για τον ρόλο της δικηγόρου στο σίριαλ που συμμετέχει ανέφερε: «Μου πρότειναν αυτό τον ρόλο και μου άρεσε κι εμένα. Είναι μία πολύ δυναμική δικηγόρος αλλά, στην προσωπική της ζωή είναι άλλος άνθρωπος, μου άρεσε ο ρόλος που είχε αυτό το κομμάτι».

samara-(5).jpg

Σε ερώτηση τι κέρδισε από την συμμετοχή της στο σίριαλ του «Σασμού» απάντησε με ειλικρίνεια: «Ευγνωμοσύνη. Ο ρόλος μου άρεσε πολύ, ανέπτυξα προσωπικές σχέσεις, βρήκα ανθρώπους που θα μείνουν στην ζωή μου και μετά και φυσικά, δημοσιότητα».

Η μεγάλη επιτυχία που βιώνει μέσα από την συμμετοχή της στο σίριαλ του Alpha δήλωσε η ηθοποιός ότι δεν της προκαλεί άγχος για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

samara-(6).jpg

Η Ευγενία Σαμαρά συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «O Μισάνθρωπος» του Μολιέρου στο «Εμπορικόν» με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved