Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης για την τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν την θέλουμε τη συμπαράσταση!»
Media

Έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης για την τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν την θέλουμε τη συμπαράσταση!»

Στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε μέσω Skype ο Γιώργος Παπαδάκης, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, ξέσπασε σχολιάζοντας την τραγωδία στα Τέμπη.

«Καλησπέρα Νίκο. Είναι μια μεγάλη τραγωδία με αδιανόητες, μέχρι στιγμής, εξηγήσεις! Πολύ σωστός ο προβληματισμός σου, πριν από λίγο, μιλώντας με τον κ. Λέκκα. Που είναι η εταιρεία; Η εταιρεία είναι εξοργιστικό ότι βγάζει ανακοινώσεις συμπαράστασης. Δεν την θέλουμε τη συμπαράσταση! Εμείς θέλουμε να ξέρουμε τι έκανε η εταιρεία για να μην έχουμε το ανθρώπινο λάθος, τι έκανε η εταιρεία για να μην θρηνούμε μέχρι στιγμής 42 νέους συνανθρώπους μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης και συνέχισε:

papadakis.PNG

«Ξέρεις κάτι Νίκο; Το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή επιτροπή μάς παραπέμπει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο γιατί δεν φροντίσαμε όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει στις σιδηροδρομικές γραμμές και στη διαχείριση των σιδηροδρομικών σταθμών, ώστε να ξέρουμε που ανήκουν οι ράγες, που ανήκουν τα τρένα, που ανήκει το προσωπικό, που ανήκουν οι κανόνες ασφαλείας. Ξέρεις εσύ; Κανένας δεν ξέρει. Από το πρωί ψαχνόμαστε».

Και κατέληξε: «Και ξέρεις κάτι; Το οφείλουμε σε αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν. Δεν είναι η ώρα της απόδοσης των ευθυνών. Έχω την εντύπωση ότι αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα αλλά είναι πολλά τα χρόνια, βρε Νίκο. Από το 2004 που προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς αγώνες δαπανήσαμε χρήματα που δεν τα είχαμε. Από την αιματηρή οικονομία του ελληνικού λαού».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved