Τέμπη - Λύγισε ο Λιάγκας στο Πρωινό με την κραυγή της μάνας - Δεν μπορούσε να πει λέξη
Media

Τέμπη - Λύγισε ο Λιάγκας στο Πρωινό με την κραυγή της μάνας - Δεν μπορούσε να πει λέξη

Τέμπη: Λύγισε ο Γιώργος Λιάγκας με το βίντεο με την κραυγή μιας μάνας που αναζητά την κόρη της έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας!

Στην κραυγή μιας μητέρας που αναζητά την κόρη της έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αποτυπώνεται η ανείπωτη οδύνη για την τραγωδία στα Τέμπη, όπου δεκάδες άνθρωποι, κυρίως νέοι σε ηλικία, έχασαν τη ζωή τους από την σύγκρουση των δύο τρένων.

liagkas5.JPG

«Που είναι το κορίτσι μου;» ακούγεται να λέει και προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

233.JPG

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πριν την προβολή του βίντεο: «Εκεί που όλοι ματώνουμε, είναι ο ανθρώπινος πόνος. Είναι οι γονείς που σπαράζουν γιατί έχασαν τα παιδιά τους. Το δυστύχημα αυτό έχει έρθει για να ανατρέψει την φυσική τάξη των πραγμάτων, που είναι το παιδί να χάσει τον πατέρα του, την μάνα του, τον παππού και την γιαγιά του. Να θρηνήσει και να προχωρήσει η ζωή. Επειδή ήταν νέα παιδιά κι οι θανόντες ήταν από 18 μέχρι 25, έχουμε γονείς και παππούδες που θρηνούν για τα παιδιά τους. Αυτό είναι φρικτό. Έχουμε μια μάνα που σπαράζει»!

Και μετά την προβολή με την κραυγή της μάνας, αναφώνησε: «Δεν το είχα ακούσει» και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη και λύγισε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved